Kammuslinger med rygeost og croutoner
4
Ingredienser
- 12-18 friske kammuslinger
- ½ flute
- 4 spsk neutral olie
- 200 g rygeost
- 1 lille bundt purløg
- 1 lille bakke karse
- salt og sort peber
- lidt rigtig god olivenolie til servering.
Sådan laver du kammuslinger
- 1. Tænd ovnen på 200 gr. Skær brødet i meget tynde skiver og pensl det med 2 spsk neutral olie. Drys med lidt salt og rist det sprødt i ovnen i ca. 7-8 min.
- 2. Dup kammuslingerne tørre og krydr med salt. Varm resten af den neutrale olie i en nonstick pande og steg kammuslingerne gyldne på hver side – de skal ikke have mere end 2 min pr. side på en godt varm pande.
- 3. Anret tallerkenerne med rygeost i bunden. Fordel kammuslingerne over og pynt med croutoner. Klip purløg og karse over og dryp med ca. 1 spsk god olivenolie på hver ret.