Stenalderbrød
Dette brød er inspireret af kokken Thomas Rodes efterhånden berømte stenalderbrød, som bages helt uden mel.
Stenalderbrød til 4 pers
Ingredienser
OPSKRIFT PÅ STENALDERBRØD
- 100 g græskarkerner
- 100 g solsikkekerner
- 100 g hørfrø
- 100 g sesamfrø
- 100 g mandler
- 100 g valnødder
- 5 æg 2
- spsk. olivenolie
- 2 tsk. salt
- 100 g tørrede frugter (f.eks. figner og abrikoser)
Sådan bager du stenalderbrød
- 1. Tænd ovnen på 160 grader.
- 2. Bland alle ingredienserne sammen, og kom massen i en rugbrødsform foret med bagepapir. Glat overfladen, og bag brødet i ca. 1 time.
- 3. Afkøl brødet, før det skæres i skiver.
► SE OGSÅ: Det spiser vi i august
► SE OGSÅ: Sund sommergrill: 8 nye opskrifter
► SE OGSÅ: 3 sunde opskrifter på lækker frokost