Opskrift på sticks med gedeost, parmaskinke og frisk timian

Sticks med gedeost, parmaskinke og frisk timian

Disse skønne sticks er et godt alternativ til de traditionelle pølser og bacon på brunchbordet.

4

Ingredienser

  • 4-8 stk. parmaskinke
  • 150 g gedeost
  • 2 kviste frisk timian
  • 4 små træspyd

Sådan laver du sticks med gedeost og parmaskinke

  1. Skær gedeosten ud i små aflange tern, der nogenlunde svarer til din tommelfinger i størrelsen.
  2. Pluk bladene af timianstilken og drys 5-7 blade over gedeosten. Tryk dem lidt til osten, så de sidder fast.
  3. Rul 1-2 stykker parmaskinke om osten, så hele osten er dækket og før en træpind igennem skinken og osten.
  4. Steg på panden i lidt olie og server varme. Eventuelt med lidt honning.
  5. Se også opskriften på amerikanske boghvedepandekager med banan