Opskrift på amerikanske boghvedepandekager med banan

Amerikanske boghvedepandekager med banan

Amerikanske pandekager har efterhånden fået en fast plads på de fleste danske brunchborde. Prøv denne lækre variant med boghvede og banan.

10

Ingredienser

  • ½ moden banan
  • 100 g boghvedemel
  • 150 ml mælk
  • 1/2 tsk bagepulver
  • 1 æg
  • lidt salt
  • lidt smør til stegning

Sådan laver du amerikanske pandekager med banan

  1. Mos bananen helt og pisk den sammen med resten af ingredienserne.
  2. Lad dejen hvile ca. en halv time.
  3. Hæld lidt dej ud på en pande med smør på medium varme, så det bliver formet som små pandekager. Du kan også bruge en såkaldt spejlægspande eller blinispande.
  4. Steg pandekagerne gylden på hver side. Server med ahorn sirup eller friske bær. 
  5. Se også opskriften på abrikosmuffins med choko