Stir fry-kylling med rejer
Nemt og lækkert.
4
Ingredienser
- 300 g kyllingeinderfilet
- salt, peber
- 1-2 fed knust hvidløg
- 1 spsk olivenolie
- ½ liter blomkålsbuketter
- 8-10 rå, pillede tigerrejer
- 300 g spinatblade
- 1-2 spsk kapers
- 1 lille potte persille
- et par stilke estragon eller kørvel
- 200 g fuldkorns-baguette
- Sådan gør du: Skær kyllingefileterne i halve, kom dem i en skål, og vend dem med salt, peber og hvidløg. Varm olien i en sauterepande eller wok, brun kyllingekødet smukt, og bland blomkålsbuketterne ved. Steg under omrøring i 5-6 minutter, kom rejerne ved, og steg, til de har skiftet farve. Tilsæt spinatblade og kapers, steg det hele kort, og smag til med salt, peber og krydderurter. Server retten med grov baguette.
- ● ● ● Energi pr. person: 350 kcal, fedt 26%, protein 41%, kulhydrat 33%