Storebededags-boller

Storebededags-boller

Lækre Storebededags-boller med creme.

Næringsindhold

  • Energi pr. person:
    595 Kcal
  • Fedt:
    24 %
  • Protein:
    31 %
  • Kulhydrat:
    64 %

1 person

Ingredienser

  • Dej:
  • ¼ dl minimælk
  • 15 g gær
  • 30 g let mayonnaise
  • 1 æggeblomme
  • 35 g mel
  • 10 g skummetmælkspulver
  • 1 tsk. Åblomst Multisød
  • Creme:
  • 1 æggehvide
  • 1 dl minimælk
  • 2 tsk. Oetker cremepulver
  • ½ tsk. Åblomst Multisød
  • ½ tsk. vaniljekorn
  • Glasur:
  • 5 g usødet kakao
  • 5 g skummetmælkspulver,
  • 5 g Åblomst Multisød
  • lidt vand

  1. Lun minimælken og opløsgæren heri.
  2. Tilsæt resten afingredienserne til dejen ogælt sammen.
  3. Form den tilto boller og lav en fordybningi midten til fyldet.
  4. Piskæggehviden sammen medminimælk, cremepulver,sødemiddel og vaniljekorn.
  5. Varm det op i en lille grydeog pisk, til det begynderat tykne.
  6. Kom så megetcreme i hullet, som der kanvære, og bag bollerne i envarm ovn ved 200° i ca. 15minutter.
  7. Rør kakao, skummetmælkspulverog sødemiddelsammen. Kom lidtvand i, til det har den retteglasurkonsistens.
  8. Afkølbollerne og fordel glasurenrundt om cremen på dejen.Kom hindbær- eller jordbærmarmeladei bollernesammen med cremen.