Sund lakridskage med hvid topping

Sund lakridskage med hvid topping

Frydefuld fristelse, du sagtens kan sætte på gæstebordet.

Ingredienser

  • 18 stykker
  • 200 g mandler, malet til mel eller 100 g fint mandelmel
  • 80 g hvid chokolade sødet med stevia
  • 180 g Perfect Fit eller Frk Skrump Bagesød
  • 40 g rugmel
  • 1 tsk bagepulver
  • 3 spsk lakridsrodspulver
  • 4 æg
  • 1 dl macadamianøddeolie eller rapsolie
  • 1 fintrevet æble
  • Topping
  • 2 pakker philadelphia light
  • 4 spsk skyr
  • 5-8 dråber flydende sødemiddel som Perfect Sød

Sådan gør du:

  1. 1. Bland mandelmel, Perfect Fit, rugmel, bagepulver og lakridsrodspulver sammen.
  2. 2. Pisk æggene sammen med olie og fintrevet æble. Hak cokoladen, og rør den i dejen.
  3. 3. Hæld dejen i en smurt kageform på 25 x 30 cm eller i en form, beklædt med bagepapir. Bag kagen i ca. 25 minutter ved 160 grader og varmsluft. Tag ud, og afkøl.
  4. 4. Rør philadelphia, skyr og sødemiddel sammen, og smør det over kagen.
  5. 200 kcal pr stykke.
  6. Få mere inspiration til lækker mad på altfordamerne.dk/opskrifter/
PRØV OGSÅ: Sunde kokostoppe