Sund wrap og blomkålssalat
Vil du tabe dig − og må vægttabet godt holde? Så prøv denne opskrift
4
Ingredienser
- 6-8 fuldkornswraps, tilberedt som anvist på pakken
- 500 g kyllingebryst, skåret i tynde strimler
- 1 spsk jordnøddeolie
- 50 g cashewnødder eller jordnødder
- 1 spidskål, snittet fint
- 2 spsk akaciehonning
- 1 lime, saft og fintrevet skal
- 3 spsk græskarkerner
- 200 g hvide bønner, udblødt og kogt som anvist på posen/dåsen
- 1 bdt. basilikum, hakket
- 1 bdt. oregano, hakket
- Salat af blomkål:
- ½ blomkål, delt i små buketter
- 1 citron, saft og skal
- 50 g parmesan, høvlet
- 50 g mandler, ristet af, vendt i soja på panden
Sådan gør du:
- Lav blomkålssalaten først ved at blande alle ingredienser i en skål.
- Herefter laver du fyldet til wrappen: Brun kødet godt af i jordnøddeolie på en glohed wok og tag herefter af varmen. Vend nødderne med det varme kød i en skål.
- Kom kålen i en anden skål. Hæld honning over med saft og skal af en lime. Drys græskarkerner over og bland med bønnerne. Tilsæt til sidst basilikum og oregano.
- Bland det hele med kød på en glohed wok i et par minutter. Smag til med lidt salt og peber. Læg fyldet oven på de varme wraps og server med salaten.
- Opskriften er fra bogen Verdens bedste kur af Arne Astrup og Christian Bitz