Sundae med sprød granola
Mums, vi glæder os til at smage denne dessert! Prøv denne opskrift på lækker sundae med sprød granola.
Sundae med sprød granola
Kombinationen af friske hindbær, et lille drys lakrids og den sprøde granola er fantastisk som topping på en god vaniljeis.
Tid: ca. 30 min. plus tid til afkøling
(4 pers.)
Granola
1 dl honning
30 g havregryn
30 g kokos
30 g mandler
0,5 l vaniljeis
200 g hindbær
lidt lakridspulver
1. Smelt honningen på en tør pande.
2. Kom havregryn, kokos og hakkede mandler på panden, og rist blandingen ved svag varme. Vend jævnligt i blandingen, så den ikke brænder på. Rist, til grynene er gyldne. Fordel granolaen på et stykke bagepapir, og afkøl.
3. Kom isen i en skål sammen med halvdelen af hindbærrene, og rør det sammen, til isen bliver blød.
4. Server straks isen med resten af hindbærrene, et drys lakrids og granola.
Tip: Granola kan laves i god tid og opbevares i et glas med låg.
► SE OGSÅ: Lime sorbet