Sundae med sprød granola

Sundae med sprød granola

Mums, vi glæder os til at smage denne dessert! Prøv denne opskrift på lækker sundae med sprød granola.

Sundae med sprød granola

Kombinationen af friske hindbær, et lille drys lakrids og den sprøde granola er fantastisk som topping på en god vaniljeis.

Tid: ca. 30 min. plus tid til afkøling

(4 pers.)

Granola

1 dl honning

30 g havregryn

30 g kokos

30 g mandler

0,5 l vaniljeis

200 g hindbær

lidt lakridspulver

1. Smelt honningen på en tør pande.

2. Kom havregryn, kokos og hakkede mandler på panden, og rist blandingen ved svag varme. Vend jævnligt i blandingen, så den ikke brænder på. Rist, til grynene er gyldne. Fordel granolaen på et stykke bagepapir, og afkøl.

3. Kom isen i en skål sammen med halvdelen af hindbærrene, og rør det sammen, til isen bliver blød.

4. Server straks isen med resten af hindbærrene, et drys lakrids og granola.

Tip: Granola kan laves i god tid og opbevares i et glas med låg.

► SE OGSÅ: Lime sorbet