Suppe af to slags kartofler
Næringsindhold
- Energi pr. person:650 Kcal
- Fedt:28 %
- Protein:11 %
- Kulhydrat:61 %
4
Ingredienser
- 1 hakket løg
- 2 fed finthakket hvidløg
- 2 skiver pancetta eller bacon i tern
- 1 spsk olivenolie
- 750 g søde kartofler (med gult kød)
- 2 store bagekartofler
- salt, peber
- frisk timian eller rosmarin
- ca. 1 liter hønsebouillon
- 1 dl fløde 18%.
Sådan gør du
- To pakker rugsini (sprøde rugbrødspinde) eller rugbrødstænger af fire skiver rugbrød.
- Sautér løg, hvidløg og pancetta eller bacon i olie under omrøring. Skær alle kartofler i tern, bland dem i gryden og krydr med salt, peber og timian eller rosmarin. Hæld bouillon over og lad det hele snurre under låg, til begge slags kartofler er møre.