Opskrift på suppe af to slags kartofler

Suppe af to slags kartofler

Næringsindhold

  • Energi pr. person:
    650 Kcal
  • Fedt:
    28 %
  • Protein:
    11 %
  • Kulhydrat:
    61 %

4

Ingredienser

  • 1 hakket løg
  • 2 fed finthakket hvidløg
  • 2 skiver pancetta eller bacon i tern
  • 1 spsk olivenolie
  • 750 g søde kartofler (med gult kød)
  • 2 store bagekartofler
  • salt, peber
  • frisk timian eller rosmarin
  • ca. 1 liter hønsebouillon
  • 1 dl fløde 18%.

Sådan gør du

  1. To pakker rugsini (sprøde rugbrødspinde) eller rugbrødstænger af fire skiver rugbrød.
  2. Sautér løg, hvidløg og pancetta eller bacon i olie under omrøring. Skær alle kartofler i tern, bland dem i gryden og krydr med salt, peber og timian eller rosmarin. Hæld bouillon over og lad det hele snurre under låg, til begge slags kartofler er møre.