Svinekotelet med chimichurri
Prøv denne nemme opskrift på svinekotelet med chimichurri. Tilføj gerne lidt grove grøntsager i din grønne salat, som blomkål, fennikel, bagt græskar eller andet, der batter.
Næringsindhold
- Energi pr. person:483 Kcal
- Fedt:62 %
- Protein:23 %
- Kulhydrat:15 %
2 personer
Total:20 minutter
Gulerødder:
- 5-6 gulerødder
- 2 fed hvidløg
- 1 tsk. olivenolie
- Salt
- 2 store koteletter
- Lidt olivenolie
- Salt og peber
- 1 håndfuld koriander
- 1 håndfuld bredbladet persille
- 1 lille håndfuld oregano
- ½ grøn chili
- ¼ dl rødvinseddike
- ½ dl olivenolie
- 1 fed hvidløg
- Salt
- ½ blomkål
- 100 g blandet salat
- God eddike
- Olivenolie
- Salt og peber
Sådan gør du
- Skræl gulerødderne, og skær top og bund af. Snit hvidløget i tynde skiver. Steg gulerødderne i olivenolie på en stor, varm pande i en 10 minutters tid.
- Tilsæt hvidløg, og steg i yderligere et par minutter, til de er møre og gyldne. Krydr med salt.
- Steg koteletterne i olivenolie på en stor, varm pande, til de er gyldne og gennemstegte. Krydr med salt og peber.
- Hak koriander, persille, oregano og chili fint.
- Riv hvidløget fint. Rør eddike, olie, hvidløg, koriander, persille, oregano og chili sammen, og smag chimichurrien til med salt.
- Skær blomkålen i mundrette buketter.
- Vend den med salat, eddike, olie, salt og peber.
- Servér koteletterne med chimichurri, salat og stegte gulerødder.