Svinemørbrad som saltimbocca
Her er kalvekødet erstattet af svinekød i den italienske ret.
4 personer
Ingredienser
- Arbejdstid: 25 min.
- Stegetid: ca. 5 min.
- 1 stor svinemørbrad (godt 500 g)
- 1 håndfuld salvieblade
- 1 pk. parmaskinke
- lidt mel
- lidt salt og peber
- 1 spsk. olivenolie/smør (til stegning)
- 3 dl hvidvin
- Tilbehør:
- brød og salat
- Puds kødet af, og skær det i skrå skiver på ca. ½ cm’s tykkelse. Læg dem på et skærebræt, og bank dem flade med håndroden. Kom et salvieblad på hver skive, dæk med skinke, og fold kødet sammen omkring bladet.
- Vend de små kødpakker i mel krydret med salt og peber. 3. Steg pakkerne i 2-3 min. på hver side i smør. Tilsæt vin, og lad den koge op. Kog retten videre i 1-2 min., og servér straks med brød og salat.