Svinemørbrad som saltimbocca

Svinemørbrad som saltimbocca

Her er kalvekødet erstattet af svinekød i den italienske ret.

4 personer

Ingredienser

  • Arbejdstid: 25 min.
  • Stegetid: ca. 5 min.
  • 1 stor svinemørbrad (godt 500 g)
  • 1 håndfuld salvieblade
  • 1 pk. parmaskinke
  • lidt mel
  • lidt salt og peber
  • 1 spsk. olivenolie/smør (til stegning)
  • 3 dl hvidvin
  • Tilbehør:
  • brød og salat

  1. Puds kødet af, og skær det i skrå skiver på ca. ½ cm’s tykkelse. Læg dem på et skærebræt, og bank dem flade med håndroden. Kom et salvieblad på hver skive, dæk med skinke, og fold kødet sammen omkring bladet.
  2. Vend de små kødpakker i mel krydret med salt og peber. 3. Steg pakkerne i 2-3 min. på hver side i smør. Tilsæt vin, og lad den koge op. Kog retten videre i 1-2 min., og servér straks med brød og salat.