Opskrift på tagliatelle med grønærtecreme og bacon

Tagliatelle med grønærtecreme og bacon

Skøn pastaret med bacon, fløde og ærter.

Næringsindhold

  • Energi pr. person:
    520 Kcal
  • Fedt:
    14 %
  • Protein:
    18 %
  • Kulhydrat:
    68 %

4

Ingredienser

  • 250 g friske eller frosne ærter
  • 2 fed hvidløg
  • 25 g reven parmesan
  • 1 bundt persille
  • 2 stilke frisk estragon
  • ½ dl syrnet fløde 9%
  • salt, friskkværnet peber.
  • 300 g tagliatelle
  • 8 skiver sprødstegt bacon (gerne økologisk, f.eks. Hanegal )
  • 200 g brød.

Sådan gør du

  1. Kom ærter og hvidløg i en gryde med kogende, letsaltet vand og kog i 3 minutter.
  2. Afdryp og blend ærterne med parmesan, persille og estragon samt syrnet fløde. Smag til med salt og peber.
  3. Kog og afdryp pastaen, vend den med ærtecremen og servér med sprød bacon på toppen.