Tandoorikoteletter og agurkesalat

Tandoorikoteletter og agurkesalat

En eksotisk og asiatisk variant af koteletter i skikkelse af disse tandoorikoteletter med agurkesalat.

2 personer

Ingredienser

  • Arbejdstid: 15 min.
  • Stegetid: 5 min.
  • 2-4 fadkoteletter (ca. 275 g i alt)
  • 1 tsk stødt tandoori masala (eller ½ tsk karry + ½ tsk paprika)
  • ½ spsk olie
  • Agurkesalat:
  • ½ agurk
  • 2 dl græsk yoghurt
  • frisk mynte
  • ¼ tsk spidskommen
  • salt og peber
  • Tilbehør:
  • (naan)brød eller stegte kartofler

  1. Start med agurkesalaten: vask agurken og halvér den på langs. Skrab kernerne ud og snit agurken i tern eller skiver. Rør yoghurt sammen med friskhakket mynte, spidskommen, salt og peber og vend agurkerne i. Rør tandoori-krydderiet sammen med olien og smør den på koteletterne. Steg dem på en varm grill eller grillpande – ca. 2 min. på hver side. Servér med agurkesalat og brød (f.eks. indisk naanbrød) eller stegte kartofler.