Tarteletter med kammuslinger i fløde-safransauce

Tarteletter med kammuslinger i fløde-safransauce

Superlækker luksus! Vil du variere over temaet, kan friskhakket estragon og lidt citronsaft erstatte safran i saucen.

6 personer

Ingredienser

  • 2½ dl piskefløde
  • 25 tråde safran
  • evt. lidt maizena til jævning
  • salt og peber
  • 250-300 g kammuslinger
  • (optøede og drænede)
  • lidt smør til stegning

  1. Hæld fløden i en gryde sammen med safrantrådene. Kog forsigtigt fløden ind til ca. 2 dl under omrøring. Juster evt. konsistensen med lidt udrørt maizena. Smag til med salt og peber.
  2. Rist kammuslingerne ganske kort i lidt smør på en grillpande, og skær dem i mindre stykker.
  3. Fordel saucen i de varme tarteletter og derefter kammuslingerne.