Tarteletter med rejer og græskar i rød karry
10 sk.
Ingredienser
- 165 ml kokosmælk (1 lille dåse)
- 1 tsk. rød karry
- 1-2 tsk. fishsauce
- 1-2 tsk. sukker
- 75 g tern af frisk ananas
- 75 g tern af græskar eller kogt kartoffel
- ca. 350 g optøede, pillede tigerrejer
- lidt sovsejævner eller udrørt maizena
- frisk koriander
- Kog kokosmælken op med rød karry, fishsauce og sukker. Tilsæt ananas og græskar, og lad saucen tykne over svag varme i ca. 30 min.
- Klem rejerne hårdt, så overflødigt vand drypper af, og fjern halefinnerne på de rejer, der ikke skal bruges til pynt.
- Jævn evt. saucen, hvis det er nødvendigt, smag den til, og tilsæt rejerne i sidste øjeblik.
- Fordel retten i de varme tarteletter, og pynt med frisk koriander og rejer. Server straks.