Tarteletter med rejer og græskar i rød karry

Tarteletter med rejer og græskar i rød karry

10 sk.

Ingredienser

  • 165 ml kokosmælk (1 lille dåse)
  • 1 tsk. rød karry
  • 1-2 tsk. fishsauce
  • 1-2 tsk. sukker
  • 75 g tern af frisk ananas
  • 75 g tern af græskar eller kogt kartoffel
  • ca. 350 g optøede, pillede tigerrejer
  • lidt sovsejævner eller udrørt maizena
  • frisk koriander

  1. Kog kokosmælken op med rød karry, fishsauce og sukker. Tilsæt ananas og græskar, og lad saucen tykne over svag varme i ca. 30 min.
  2. Klem rejerne hårdt, så overflødigt vand drypper af, og fjern halefinnerne på de rejer, der ikke skal bruges til pynt.
  3. Jævn evt. saucen, hvis det er nødvendigt, smag den til, og tilsæt rejerne i sidste øjeblik.
  4. Fordel retten i de varme tarteletter, og pynt med frisk koriander og rejer. Server straks.