Tarteletter med røget skinke og stuvet grønt

Tarteletter med røget skinke og stuvet grønt

Endnu et hit fra det klassiske danske forårskøkken.

12 stk

Ingredienser

  • 150 g små tern af skrællet gulerod
  • 2 dl bouillon (gerne fra kogning af det røgede kød)
  • 150 g fine, optøede grønærter
  • ca. 200 g kogt skinke eller hamburgerryg i strimler
  • ca. 1½ dl fløde
  • sovsejævner eller maizena til jævning
  • salt, peber
  • Pynt:
  • kryddergrønt (f.eks. mynte)

  1. Kog gulerodsternene i bouillon i 5 min. under låg. Tilsæt ærter og kød (gem lidt til pynt) og derefter fløde. Jævn retten med udrørt sovsejævner eller maizena, og smag til med salt og peber.
  2. Fordel fyldet i de varme tarteletter, pynt med lidt skinkestrimler og grønt og server straks.