Tarteletter med spinat og røget laks

Tarteletter med spinat og røget laks

(6 pers.)

Ingredienser

  • 2 porrer
  • 10 g smør
  • 1 dl vand
  • 100 g spæd spinat
  • 2 tsk. majsstivelse
  • 2 dl piskefløde
  • salt, peber
  • 1 tsk. sukker
  • 6 tarteletter
  • 150 g røget laks i tynde skiver
  • Pynt:
  • dild, tern af rødløg samt evt. lidt friske spinatblade

  1. Rens porrerne, og snit dem i ringe. Svits dem i smør 1 min. Kom vandet i, og kog op. Lad det småkoge under låg ca. 5 min. Kom spinaten i, og kog op igen.
  2. Udrør majsstivelsen i fløden, og rør det i. Kog det sammen ca. 1 min. Smag til med salt, peber og sukker.
  3. Varm tarteletterne i ovnen.
  4. Fordel porrespinat- stuvningen i tarteletterne. Pynt med laks, dild og tern af rødløg samt evt. nogle friske spinatblade.