Thaikylling i kokos og karry

Thaikylling i kokos og karry

(4 pers.)

Ingredienser

  • 1 ds. kokosmælk (400 g)
  • 1-2 spsk. rød karrypasta
  • 1 dl kraftig bouillon
  • 4 spsk. fishsauce el. sojasauce
  • 2 spsk. lime- el. citronsaft
  • 1 tsk. sukker
  • 500 g kyllingefilet
  • 250 g grønne bønner
  • 2 forårsløg
  • evt. 2-3 spsk. friske korianderblade
  • 50 g cashewnødder
  • Tilbehør:
  • kogte ris

  1. Kog kokosmælken op. Kom rød karrypasta i. Tilsæt bouillon, fishsauce, limeeller citronsaft og sukker. Kom tern af kyllingefilet i. Kog det sammen ca. 10 min. under låg.
  2. Nip bønnerne, og kog dem 5-6 min., afdryp dem, og fordel dem over retten. Drys med snittet forårsløg og koriander. Rist cashewnødder på en tør pande, og drys dem over. Server ris til.