Thaikylling med cashewnødder
Hurtig og eksotisk hverdagsmad.
4 personer
Ingredienser
- Arbejdstid: 20 min.
- Koge-/stegetid: 15 min.
- 1 ds. kokosmælk
- 1-2 spsk. grøn karrypasta (curry paste)
- 1 dl kraftig bouillon
- 2 spsk. sojasovs
- 2 spsk. limesaft (eller citronsaft)
- 1 tsk. sukker
- 500 g kyllingefilet
- 200 g fine ærter (frosne)
- salt og peber
- 2 forårsløg
- 50 g cashewnødder
- Tilbehør: kogte ris
- Kog kokosmælken op. Kom grøn karrypasta i. Tilsæt bouillon, sojasovs, limesaft og sukker. Kom terninger af
- kyllingefilet i. Kog det sammen i ca. 10 min. under låg.
- 2. Tilsæt ærter, og varm retten igennem. Smag til med salt og peber. Drys med snittet forårsløg og cashewnødder. Servér med ris.