Thaikylling med cashewnødder

Thaikylling med cashewnødder

Hurtig og eksotisk hverdagsmad.

4 personer

Ingredienser

  • Arbejdstid: 20 min.
  • Koge-/stegetid: 15 min.
  • 1 ds. kokosmælk
  • 1-2 spsk. grøn karrypasta (curry paste)
  • 1 dl kraftig bouillon
  • 2 spsk. sojasovs
  • 2 spsk. limesaft (eller citronsaft)
  • 1 tsk. sukker
  • 500 g kyllingefilet
  • 200 g fine ærter (frosne)
  • salt og peber
  • 2 forårsløg
  • 50 g cashewnødder
  • Tilbehør: kogte ris

  1. Kog kokosmælken op. Kom grøn karrypasta i. Tilsæt bouillon, sojasovs, limesaft og sukker. Kom terninger af
  2. kyllingefilet i. Kog det sammen i ca. 10 min. under låg.
  3. 2. Tilsæt ærter, og varm retten igennem. Smag til med salt og peber. Drys med snittet forårsløg og cashewnødder. Servér med ris.