Thaisalat med hakket kylling og frugt

Thaisalat med hakket kylling og frugt

4 personer

Ingredienser

  • 400 g hakket kylling
  • 1 spsk. olie
  • 4 forårsløg
  • 1 lille spidskål
  • 4 spsk. sojasauce
  • 1-2 spsk. fishsauce
  • 2 spsk. limesaft
  • 1-2 tsk. sukker
  • evt. 1 tsk. sambal oelek
  • 1 rød peber
  • 4 blommer
  • 2 kiwifrugter
  • 4 spsk. peanuts
  • 1 spsk. friskhakket mynte
  • Tilbehør:
  • fuldkornsægnudler

  1. Svits kødet i olie i en gryde,til det har skiftet farve. Snitforårsløgene og spidskålen.Svits det med et par min.
  2. Tilsæt sojasauce, fishsauce,limesaft, sukker og evt.sambal oelek, og ladretten simre under lågca. 5 min.
  3. Server rettenmed strimler af rød peber,blommebåde, tern af kiwi ogpeanuts over. Pynt medmynte. Servernudler til.