Thaisalat med hakket kylling og frugt
4 personer
Ingredienser
- 400 g hakket kylling
- 1 spsk. olie
- 4 forårsløg
- 1 lille spidskål
- 4 spsk. sojasauce
- 1-2 spsk. fishsauce
- 2 spsk. limesaft
- 1-2 tsk. sukker
- evt. 1 tsk. sambal oelek
- 1 rød peber
- 4 blommer
- 2 kiwifrugter
- 4 spsk. peanuts
- 1 spsk. friskhakket mynte
- Tilbehør:
- fuldkornsægnudler
- Svits kødet i olie i en gryde,til det har skiftet farve. Snitforårsløgene og spidskålen.Svits det med et par min.
- Tilsæt sojasauce, fishsauce,limesaft, sukker og evt.sambal oelek, og ladretten simre under lågca. 5 min.
- Server rettenmed strimler af rød peber,blommebåde, tern af kiwi ogpeanuts over. Pynt medmynte. Servernudler til.