Thaisalat med stegt kød
4 pers.
Ingredienser
- 300 g stegt, magert kalvekød, svinemørbrad eller roastbeef, i tynde skiver
- 1 lille romainesalat
- 4 gulerødder
- 1 lidt hård mango
- 1 agurk
- 4 forårsløg
- Marinade:
- 2 spsk. sojasauce
- 1 tsk. sambal oelek
- 2 spsk. citron- eller limesaft
- 2 tsk. friskrevet ingefær
- 1 tsk. sukker
- Til drys:
- 2 spsk. peanuts
- Tilbehør:
- løse ris
- Del eller snit romainesalaten og fordel den på et fad. Fordel kødskiverne over. Skræl gulerødder og mango. Skær gulerødder og agurk i stænger, og mangoen i både. Snit forårsløgene. Fordel grønsagerne på fadet.
- Pisk ingredienserne til marinaden sammen, og dryp den over. Drys peanuts over.