Thaisalat med stegt kød

Thaisalat med stegt kød

4 pers.

Ingredienser

  • 300 g stegt, magert kalvekød, svinemørbrad eller roastbeef, i tynde skiver
  • 1 lille romainesalat
  • 4 gulerødder
  • 1 lidt hård mango
  • 1 agurk
  • 4 forårsløg
  • Marinade:
  • 2 spsk. sojasauce
  • 1 tsk. sambal oelek
  • 2 spsk. citron- eller limesaft
  • 2 tsk. friskrevet ingefær
  • 1 tsk. sukker
  • Til drys:
  • 2 spsk. peanuts
  • Tilbehør:
  • løse ris

  1. Del eller snit romainesalaten og fordel den på et fad. Fordel kødskiverne over. Skræl gulerødder og mango. Skær gulerødder og agurk i stænger, og mangoen i både. Snit forårsløgene. Fordel grønsagerne på fadet.
  2. Pisk ingredienserne til marinaden sammen, og dryp den over. Drys peanuts over.