Opskrift på tomatsalat med rødløg og rød peber

Tomatsalat med rødløg og rød peber

Næringsindhold

  • Energi pr. person:
    100 Kcal

2

Ingredienser

  • 1-2 spsk hørfrø
  • 200 g tomat
  • 1 rød peberfrugt
  • 1 stor håndfuld frisk persille
  • 1 lille rødløg
  • 15 g hørfrøolie eller olivenolie
  • Dressing
  • 2 spsk. balsamico
  • 1 tsk balsamico-glace
  • 1 citron, både skal og saft (økologisk)
  • salt og peber

Sådan laver du salaten

  1. Rist hørfrøene på en tør pande i ca. 3-4 minutter. Ryst undervejs, og lad dem afkøle på panden. Hak tomater, peberfrugt, persille og rødløg fint. Bland det hele sammen med i en skål, og bland dressingen, som du vender i salaten. Drys med de ristede hørfrø.