Torskerogn med kartoffelsalat

Torskerogn med kartoffelsalat

Kalorier: 490 kcalProtein: 31 g 24 %Kulhydrat: 31 g 25 %Fedt: 28 g 51 %Kostfibre: 5 g

(1 person)

Ingredienser

  • Ingredienser:
  • 1 tsk dild (hakket)
  • 1 tsk mynte (hakket)
  • 1 tsk citronsaft
  • 2 tsk olie
  • 200 g agurk (skiver)
  • ½ avokado (tern)
  • 100 g små kartofler (kogte)
  • 120 g torskerogn (kogt)
  • 5 g DDV plante 70 (til stegning)

  1. Bland dilden sammen med mynte, citronsaft og olie.
  2. Vend agurkeskiverne og avokadoternene sammen med kartoflerne og krydderurterne.
  3. Skær torskerognen i skiver og steg dem sprøde på begge sider i fedtstoffet.
  4. Server den varme torskerogn sammen med kartoffelsalaten.