Torskerogn med kartoffelsalat
Kalorier: 490 kcalProtein: 31 g 24 %Kulhydrat: 31 g 25 %Fedt: 28 g 51 %Kostfibre: 5 g
(1 person)
Ingredienser
- Ingredienser:
- 1 tsk dild (hakket)
- 1 tsk mynte (hakket)
- 1 tsk citronsaft
- 2 tsk olie
- 200 g agurk (skiver)
- ½ avokado (tern)
- 100 g små kartofler (kogte)
- 120 g torskerogn (kogt)
- 5 g DDV plante 70 (til stegning)
- Bland dilden sammen med mynte, citronsaft og olie.
- Vend agurkeskiverne og avokadoternene sammen med kartoflerne og krydderurterne.
- Skær torskerognen i skiver og steg dem sprøde på begge sider i fedtstoffet.
- Server den varme torskerogn sammen med kartoffelsalaten.