Tortillas med kylling

Tortillas med kylling

Smagfuld og lækker hverdagsret.

4 personer

Ingredienser

  • Arbejdstid: 25 min.
  • Stegetid: 20-25 min.
  • 500 g kyllingefilet
  • Marinade:
  • 2 spsk. limesaft
  • 1-2 tsk. syltet jalapenochili
  • 1 fed hvidløg
  • 2 tsk. tørret oregano
  • 1 tsk. salt
  • 2 spsk. olivenolie
  • Ristet tomatsalsa:
  • 2 blommetomater
  • 1 fed hvidløg
  • 2 tsk. syltet jalapeno
  • 2 spsk. olivenolie
  • salt
  • Desuden:
  • 8 fuldkornstortillaer
  • 100 g mild ost
  • 2 dl cremefraiche (6%)
  • Tilbehør: grøn salat, gul peberfrugt og cremefraiche

  1. Pisk limesaft, finthakket chili og hvidløg, oregano, salt og olie sammen til marinaden sammen i en skål. Læg kyllingefileterne i skålen, og lad dem trække i køleskab i 1-2 timer.
  2. Tag kødet op af marinaden, og læg det i en smurt bradepande. Stil det i ovnen ved 225 grader i 20-25 min., til kødet er gennemstegt. Skær kødet i tynde skiver.
  3. Tomatsalsa:Steg tomater og hvidløgsfed på en tør pande, til der kommer lidt sorte pletter på. Skær tomaterne i mindre stykker, og hak hvidløgsfedet.
  4. Kom tomat, hvidløg, hakket jalapeno og olie i en blender, og miks det sammen. Smag til med salt.
  5. Varm tortillaerne op på en tør pande. Fyld dem med kylling, revet ost, snittet salat, strimler af peberfrugt, salsa og cremefraiche.