Tredobbelte chokolade-cookies
Klassiske cookies til den dedikerede chokoladeelsker.
TREDOBBELTE CHOKOLADECOOKIES
Ca. 20 store cookies
Tid: ca. 15 min. plus hvile- og bagetid.
125 g smør
220 g brun farin
1 tsk. vaniljesukker
1 æg
225 g hvedemel
1 tsk. bagepulver
1 tsk. flagesalt
50 g mørk chokolade
50 g flødechokolade
50 g hvid chokolade
1. Kom smør, brun farin og vaniljesukker i en skål, og pisk det sammen til en cremet konsistens.
2. Tilsæt ægget, og pisk sammen. Bland hvedemel med bagepulver og salt, og rør det i dejen.
3. Hak de tre slags chokolade groft, og rør i dejen. Rul dejen ud til en tyk pølse, ca. 6 cm i diameter, og pak den ind i husholdningsfilm. Læg dejen i køleskabet i 1 time.
4. Tænd ovnen på 180 grader. Skær dejen i skiver på ca. 1 cm med en skarp kniv. Fordel kagerne på to bageplader, og bag dem i ca. 10 min., til de er gyldne. Afkøl kagerne et par minutter på bagepladen, inden de afkøles på en bagerist.
TIP: For at dine cookies får den rigtige bløde seje midte, skal de ikke bages i for lang tid, men kun til de lige netop er gyldne.
► SE OGSÅ: Kokos-marcipan-cookies
► SE OGSÅ: Peanutbutter cookies
► SE OGSÅ: Sprøde cookies