Trekantsandwich med tunmousse

Trekantsandwich med tunmousse

Brug evt. lightmayonnaise og flødeost,hvis du vil have en lettereudgave af dennesandwich.Pak sandwichene stramtind i køkkenfilm, og lægdem koldt, til de skalspises.

4 stk.

Ingredienser

  • 12 skiver groft fuldkornstoastbrød
  • 1 dl bælgede ærter
  • 1 dl klippet purløg
  • Tunmousse:
  • 3 dåser tun i vand (86 g drænet vægt pr. dåse)
  • 1 bundt dild
  • 4 spsk. mayonnaise
  • 100 g flødeost
  • fintrevet skal fra 1 usprøjtet lime
  • 1 spsk. limesaft
  • 1½ dl bælgede ærter
  • salt og peber

  1. Kom drænet tun, finthakket dild, mayonnaise, flødeost, limeskal og limesaft i en skål, og mos det grundigt sammen med en gaffel. Tilsæt ærter, og smag den til med limesaft, salt og peber.
  2. Smør 4 sandwich, og læg dem sammen i tre lag. Kom et drys ærter og purløg mellem hvert lag.
  3. Del hver sandwich i 2 trekanter.