Trifli med hindbær, ribs og hvid chokolade

Trifli med hindbær, ribs og hvid chokolade

Du kan lave skønne triflier med stortset al slags frugt, men intet slår desserten,når den tilsættes sommerens sødeste ogsprødeste bær.

4-6 personer

Ingredienser

  • 12 makroner
  • 4 spsk. Grand Marnier el. friskpresset appelsinsaft
  • Hindbærkompot:
  • 400 g hindbær
  • ½ dl vand
  • 100 g sukker
  • Råcreme:
  • 2 past. æggeblommer (1 bæger)
  • korn af ½ vaniljestang
  • 3 spsk. sukker
  • 2½ dl piskefløde
  • Pynt:
  • 100 g hvid chokolade og evt. frisk citronmelisse

  1. Kog hindbær, vand og sukker op i en gryde3-4 min., og lad det køle af.
  2. Pisk æggeblommer, vaniljekorn og sukkercremet. Pisk fløden til skum, og vend det iæggene.
  3. Fordel knuste makroner i et fad, og hældGrand Marnier over. Fordel hindbærkompot ogråcreme over – gerne i flere lag. Pynt med høvlethvid chokolade og evt. citronmelisse.