Trifli med hindbær, ribs og hvid chokolade
Du kan lave skønne triflier med stortset al slags frugt, men intet slår desserten,når den tilsættes sommerens sødeste ogsprødeste bær.
4-6 personer
Ingredienser
- 12 makroner
- 4 spsk. Grand Marnier el. friskpresset appelsinsaft
- Hindbærkompot:
- 400 g hindbær
- ½ dl vand
- 100 g sukker
- Råcreme:
- 2 past. æggeblommer (1 bæger)
- korn af ½ vaniljestang
- 3 spsk. sukker
- 2½ dl piskefløde
- Pynt:
- 100 g hvid chokolade og evt. frisk citronmelisse
- Kog hindbær, vand og sukker op i en gryde3-4 min., og lad det køle af.
- Pisk æggeblommer, vaniljekorn og sukkercremet. Pisk fløden til skum, og vend det iæggene.
- Fordel knuste makroner i et fad, og hældGrand Marnier over. Fordel hindbærkompot ogråcreme over – gerne i flere lag. Pynt med høvlethvid chokolade og evt. citronmelisse.