Trifli med rabarber og appelsin

Trifli med rabarber og appelsin

4 personer

Ingredienser

  • Arbejdstid: 30 min.
  • Bagetid: ca. 20 min.
  • Ikke fryse-egnet
  • 250 g rabarber (stykker)
  • 50 g sukker
  • 2 stjerneanis (stykker)
  • 3 appelsiner (stykker)
  • 12 makroner
  • 150 g flødeost naturel
  • 1 dl piskefløde (flødeskum)
  • 2-3 spsk flormelis
  • 1 tsk fintrevet appelsinskal

  1. Rabarberkompot:
  2. Bland rabarber med sukker i et ovnfast fad og læg stjerneanis ved. Dæk det til og bag ca. 20 min. i en 200 grader varm ovn.
  3. Køl rabarbernelidt af, fjern stjerneanisog bland medappelsinstykkerne.
  4. Fordelmakronerne i portionsglasog kom rabarber-appelsinblandingen ovenpå.
  5. Bland flødeost med flødeskum ogsmag til med flormelisog appelsinskal. Fordel cremen i glassene og servér.