Ungarsk paprikakylling

Ungarsk paprikakylling

(2 personer)

Ingredienser

  • Arbejdstid: 20 min.
  • Stege/kogetid: 20 min.
  • Ikke fryse-egnet
  • 2 stk. kyllingebryst
  • 3 spsk mel
  • 1 spsk paprika
  • 1 spsk olie
  • 1 løg
  • 2 fed hvidløg
  • 11⁄2 dl bouillon
  • 1 spsk konc. tomatpuré
  • 1 dl cremefraiche
  • 1 tsk majsstivelse
  • persille
  • salt og peber
  • Tilbehør:
  • kartoffelmos eller kogte ris

  1. Skær kødet i tykke strimler. Bland mel, 2 tsk paprika, salt og peber og vend kødet heri. Brun det i en sauterpande med olie og tag det op. Steg nu fintsnittet løg og hvidløg 5 min. Tilsat bouillon og tomatpure og kog det igennem. Tilsat kødet og lad retten simre 5-8 min. Rør cremefraiche sammen med majsstivelse og 1 tsk paprika og rør det i retten. Varm det igennem under omrøring – men lad det ikke koge. Server med kartoffelmos eller kogte ris og persilledrys..