Sprød vaffel med banan og ahornsirup
Servér en lun vaffel til morgenmad med banan, ahornsirup og kakaonips på toppen. Mums!
10-12 stk.
Dej:
- 10 g gær
- ½ tsk. salt
- 2 spsk. sukker
- 5 dl lun mælk
- 2 æg
- 300 g hvedemel
- ¼ tsk. natron
- 125 g smeltet smør
- 1 banan
- 3 spsk. kakaonips
- ahornsirup
Sådan gør du:
- Smuldr gær i en skål sammen med salt og sukker. Tilsæt mælk, og pisk sammen.
- Pisk æggene i, og tilsæt mel og natron.
- Smelt smør, og pisk dejen sammen med det smeltet smør.
- Lad dejen koldhæve natten over, eller lad dejen hæve tildækket et lunt sted i en time.
- Opvarm et vaffeljern. Smør evt. jernet til den første vaffel. Læg et par skefulde dej på det varme jern, og bag vaflerne.
- Anret vafler med bananskiver og kakaonips. Dryp med ahornsirup efter behag.