Sådan laver du varm kakao med Baileys Espresso Créme
Julen står for døren. Og i den forbindelse har Baileys inviteret den danske dessertprofil Julie Marie fra @juliemarieeats til at komme med sit bud på nyfortolkninger af den skønne klassiske vinterdrik varm chokolade. Her får du hendes bud på en vidunderlig kop varm kakao med varme julekrydderier, flødeskum på toppen og ja, selvfølgelig Baileys.
1 kop varm kakao med Baileys
Total:10 minutter
Ingredienser
Til 1 kop varm kakao med Baileys skal du bruge:
- 40 ml Baileys Espresso Creme
- 240 ml mælk
- 40 g mørk chokolade (60%)
- 1/2 tsk. kanel
- 1/4 tsk. allehånde
- 1/8 tsk. muskatnød
- Fløde til flødeskum
- Pynt:
- Kanelstang
Sådan gør du:
- Varm mælk, chokolade og alle krydderierne op i en lille gryde. Rør det hele godt sammen med et piskeris, indtil det begynder at boble.
- Hæld Baileys Espresso Creme i din yndlingskop, og tilsæt den varme chokolade, inden du rører det hele sammen.
- Til sidst topper du med flødeskum, drysser med lidt kanel og pynter med en kanelstang.
Flere skønne desserter med Baileys
-
Chokolademousse med Baileys salted caramel & karamelpopcorn
-
Skøn cocktail: Chokolade-martini med Kahlua & Bailey
-
Baileyshjerter med crunch & Sarah Bernhardt med mandelganache
-
Sådan laver du varm kakao med Baileys Espresso Créme
-
Havregrynskugler med et twist af chokolade, appelsin og Baileys
-
Moussecake med Bailey
-
Skøn dessert: Hjemmelavet is med Baileys
-
Strawberry Short Cake med Baileys
-
Skønneste cheesecake med Baileys, kaffe & karamel
-
Irsk brødbudding med Baileys
-
Baileysfromage med kaffesirup