Varm kartoffelsalat med chorizo

Varm kartoffelsalat med chorizo

(4 personer)

Ingredienser

  • Arbejdstid: 30 min.
  • Kogetid kartofler: ca. 20 min.
  • Bagetid i ovnen: 10-15 min.
  • Ikke fryse-egnet
  • Ingredienser:
  • 1 kg aspargeskartofler
  • 2 løg (skiver)
  • 2 røde snackpeberfrugter (skiver)
  • 2 spsk olivenolie
  • 200 g chorizo (½ cm tykke skiver)
  • 2 fed hvidløg (tynde skiver)
  • 1 bundt bredbladet persille (grofthakket)
  • 2-4 spsk sherryeddike
  • salt

  1. Kog kartoflerne møre, pil dem og skær dem i tykke skiver. Svits løg og peberfrugter i olien i 10 min., til de bliver bløde og møre.
  2. Tilsæt chorizo og hvidløg og steg begge dele med løg og peberfrugter i 3-4 min. Vend kartofler og persille sammen med grønsager og pølse og varm det hele godt igennem.
  3. Smag den varme kartoffelsalat til med sherryeddike og salt.