Varm kartoffelsalat med chorizo
(4 personer)
Ingredienser
- Arbejdstid: 30 min.
- Kogetid kartofler: ca. 20 min.
- Bagetid i ovnen: 10-15 min.
- Ikke fryse-egnet
- Ingredienser:
- 1 kg aspargeskartofler
- 2 løg (skiver)
- 2 røde snackpeberfrugter (skiver)
- 2 spsk olivenolie
- 200 g chorizo (½ cm tykke skiver)
- 2 fed hvidløg (tynde skiver)
- 1 bundt bredbladet persille (grofthakket)
- 2-4 spsk sherryeddike
- salt
- Kog kartoflerne møre, pil dem og skær dem i tykke skiver. Svits løg og peberfrugter i olien i 10 min., til de bliver bløde og møre.
- Tilsæt chorizo og hvidløg og steg begge dele med løg og peberfrugter i 3-4 min. Vend kartofler og persille sammen med grønsager og pølse og varm det hele godt igennem.
- Smag den varme kartoffelsalat til med sherryeddike og salt.