Varmrøget lakserillette
En dejlig lakseret, som er superlet at lave, og som smager ganske vidunderligt.
4 dl lakserilette
Ingredienser
- 300 g varmrøget laks
- 1 ½ dl cremefraiche 38 %
- 2 spsk yoghurt naturel
- ½ citron, saft herfra
- 1 lille tsk dijonsennep
- 1 bundt purløg,
- finthakket friskkværnet peber
- evt. en smule fint salt
Sådan gør du:
- Brug en gaffel til at dele laksen op i mindre stykker, uden at det moses for meget ud. Rør laksekødet sammen med cremefraiche, yoghurt, citronsaft, sennep og purløg, og smag til med friskkværnet peber og evt. en smule salt.
- Vær opmærksom på, at den røgede laks i sig selv er salt, så dosér med forsigtighed.
- Opbevar rilletten på køl inden brug, den kan holde sig 3-4 dage.
De bedste opskrifter til dit nytår
-
Champagnemojito
-
Nytår: 11 skønne opskrifter på velkomstdrinks og cocktails til årets sidste fest
-
Lækre snacks til nytårstalen: 3 nemme hapser
-
9 skønne hovedretter til nytårsaften
-
Børnevenlig nytårsmenu: Nytårsmad med krudt i
-
Festlig nytårsmenu med små retter
-
Nytårsmenu med skaldyr
-
Vegetarisk nytårsmenu: 10 lækre opskrifter
-
Klassisk nytårsmenu med med stegt torsk, dyremedaljoner & tærte
-
Brownielagkage med champagneflødeskum
-
Chokolademousse med Baileys salted caramel & karamelpopcorn
-
Festlige nytårsfristelser: Solbærflødeboller
SE OGSÅ: Den perfekte nytårsmenu