Wok

Wok med gris og grønt

4

Ingredienser

  • 400 g skinkesmåkød
  • salt, friskkværnet peber
  • 1 spsk majsolie
  • 1 udkernet, fintsnittet rød chili
  • 2 courgetter i mundrette stykker
  • 2 peberfrugter i mundrette stykker
  • 1 dl oystersauce
  • 1 dl hønsebouillon
  • 1-2 spsk sojasauce
  • 50 g ristede cashewnødder
  • friske ærteskud
  • 1 pakke fuldkornsnaan

Sådan gør du:

  1. Drys salt og peber på kødet. Varm olien i en wok, kom kødet i og brun det hurtigt på alle sider. Tilsæt chili samt courgetter og peberfrugt og steg videre under omrøring 3-4 minutter. Rør oystersauce, bouillon og sojasauce sammen, hæld blandingen over kød og grønsager, dæmp varmen og lad det hele snurre videre i et par minutter. Tjek krydringen og drys retten med nødder og ærteskud, inden den serveres med lune naanbrød.
  2. Energi pr. person: 470 kcal, fedt 30%, protein 30%, kulhydrat 40%