Yoghurt med passionsfrugtsaft og mysli
En lille lækker og frisk portionsanrettet morgenmad med yoghurt og mysli.
6 små glas
Ingredienser
- Mysli:
- 40 g smør
- 2 spsk. muscovadosukker, light brown (brunt rørsukker)
- 1½ dl havregryn
- Passionsfrugtsaft:
- 6-8 passionsfrugter
- 2 tsk. sukkerkorn fra ½ stang el. ½ tsk. vaniljesukker
- Tilbehør:
- 6 dl drænet yoghurt 10 %
- Smelt smørret på en pande sammen med muscocadosukker. tilsæt havregryn, og rør rundt i ca. 4 min., til grynene er let ristede.
- Kom passionsfrugternes saft og kerner i en sigte over en skål, og mas og pres med en ske, til al saften er i skålen. Kasser kernerne i sigten. Tilsæt sukker og vaniljekorn til saften.
- Anret 6 små glas med passionsfrugtsaft, yoghurt og mysli.