Yoghurt med passionsfrugtsaft og mysli

Yoghurt med passionsfrugtsaft og mysli

En lille lækker og frisk portionsanrettet morgenmad med yoghurt og mysli.

6 små glas

Ingredienser

  • Mysli:
  • 40 g smør
  • 2 spsk. muscovadosukker, light brown (brunt rørsukker)
  • 1½ dl havregryn
  • Passionsfrugtsaft:
  • 6-8 passionsfrugter
  • 2 tsk. sukkerkorn fra ½ stang el. ½ tsk. vaniljesukker
  • Tilbehør:
  • 6 dl drænet yoghurt 10 %

  1. Smelt smørret på en pande sammen med muscocadosukker. tilsæt havregryn, og rør rundt i ca. 4 min., til grynene er let ristede.
  2. Kom passionsfrugternes saft og kerner i en sigte over en skål, og mas og pres med en ske, til al saften er i skålen. Kasser kernerne i sigten. Tilsæt sukker og vaniljekorn til saften.
  3. Anret 6 små glas med passionsfrugtsaft, yoghurt og mysli.