Yoghurtboller

Yoghurtboller

De sprøde boller bages med“Dr. Oetkers gærblanding”, enblanding af tørgær og bagepulver,og det går bare hurtigt!

10 stk.

Ingredienser

  • 1 dl yoghurt (gerne 10 %)
  • 1 dl vand
  • 15 g (¼ pk.) Dr. Oetkers gærblanding
  • ½ tsk. stødt kardemomme
  • ½ tsk. salt
  • 1 spsk. sukker
  • 225 g mel
  • æg og tesukker til pynt

  1. Rør yoghurt, vand, gærblanding,kardemomme, salt ogsukker sammen med halvdelenaf melet. Når blandingen erklumpfri, tilsættes resten afmelet, og dejen røres igennem.Den er temmelig blød og sættesstraks på pladen med enspiseske.
  2. Tænd ovnen på 200 gr. Efter15 min. er ovnen varm og bollerneklar til pensling, drys ogbagning. De bages ca. 14 min.ved 200 gr.