Hold øje med Kendall Jenner.

Denne Kardashian er modeverdens nye darling

Hun er på alles læber, hun har fået Vogues hjemmeside til at crashe, oghun er ikke Kim Kardashian.

Det kan godt være at Kim Kardashian og hendes bagdel fik internettet til at eksplodere for nylig, men Kim Kardashians 19-årig halvsøster, Kendall Jenner, har til gengæld fået et kæmpe gennembrud i modeverden og er muligvis den mest anerkendte i sin familie lige nu.

Senest har hun landet jobbet som model og ansigt for Estée Lauder. Hun får ros af alle fra Tyra Banks til Michael Kors og hun går catwalk for Marc Jacobs, Chanel og mange flere af modens største brands.

Kendall Jenner er for alvor ved slå igennem som model og it-girl og gør op med Kardashian-familiens sociale reality-tv arv, som blev etableret med programmet 'Keeping up with the Kardashians'.

Kendall Jenner havde sin store catwalkdebut tilbage i februar under Marc Jacobs Efterår/Vinter 2014 modeshow samt Chanels haute couture show, og med de sociale medier som redskab er hun efterhånden blevet en højt profileret superstjerne i modeverden.

Den ultimative InstagirlInstagramHollywoodlife.comKendall Jenner på catwalken for Givenchy.Crashede Vogues hjemmesideIn Touch Magazine Dazed and Confused har Kendall på forsiden af deresvinter 2014 magasin.crasheE! OnlineTilføjelse d. 27. november 2014: forsiden af vores 200 nummerforsidenherLÆS OGSÅ EuromanEn Kvinde vi kan li': Cara Delevigne  LÆS OGSÅ:Eksklusivt interview med dansk  hovedrolle i 'The Model'LÆS OGSÅ: Tendens: No makeup makeup