Fatmiah Gabriella

Fatmiah om sit foretrukne velværeritual: ”Det er både en billig og effektiv energiudløser”

Fatimah Gabriella, 23, er stylist, creative director og podcaster på Heartbeats. Hun får energi af kolde bade, ved, hvor Berlins bedste spa er, og dyrker mini-retreats i byen og bøn som meditation.

Hvad er velvære for dig?

“Jeg har et højt energiniveau, som jeg har lært at bruge til min fordel, og som er en gave for mit arbejde. For mig er velvære at rejse, at spise godt og at klappe mig selv på skulderen, når ting lykkes. Og så er det at være social og tilbringe tid med min familie og mine venner.”

Hvad er dine foretrukne ritualer?

“Jeg har fundet ud af, at det fungerer rigtig godt at tage et koldt-varmt-koldt bad om morgenen. Det er både en billig og effektiv energiudløser. Og så går jeg lange ture i mine Asics Sportstyle-sneakers, som er de mest behagelige. Lige nu er jeg ret glad for mine nye Asics x JJJJound x Gel-Kayano 14 i White/Metallic Silver.”

ASICS, 1.200 kr.
Asics x JJJJound x Gel-Kayano 14 i White/Metallic Silver
ASICS, 1.200 kr.

Hvad er det enkleste velværetip?

“Gør, hvad du har brug for! Ikke hvad andre siger, at du skal gøre. Jeg bruger også Nordic Herb Alchemys hydrosolspray. Det er som at tælle til 10.”

Hvor finder du størst ro?

“Jeg er født og opvokset i en flygtningefamilie, så jeg ser velvære, ro og selfcare som et kæmpe priviligium, som ikke er alle forundt. Mine forældre var nødt til at skabe en helt ny tilværelse for vores familie i Danmark, så jeg har selv skullet lære og definere, hvad der er velvære for mig. De har lært mig at bede, og det er jeg rigtig glad for i dag. Det er der, jeg finder ro.“

In Love We Trust Hydrosol fra NORDIC HERB ALCHEMY, 220 kr.
In Love We Trust Hydrosol fra NORDIC HERB ALCHEMY
In Love We Trust Hydrosol fra NORDIC HERB ALCHEMY, 220 kr.

Hvad burde alle prøve?

“Jeg synes, alle burde prøve Liquidrom (@liquidromberlin), hvis de kommer til Berlin. Det er en kæmpe minimalistisk spa med undervandsmusik, sauna, massage, behandlinger, mad og drinks. Spa er generelt langt billigere i Berlin sammenlignet med i København, så det er virkelig et besøg værd.”

Hvor ville du gerne på retreat?

“Jeg vil helt klart anbefale Guldsmeden Hotels her i Danmark. De ligger centralt og giver et lille afbræk fra en travl hverdag. Jeg er særligt vild med Manon Les Suites.” 

Har du et velvære-quickfix?

“Yoga og meditation er et hit for mange, og jeg ser mange ligheder mellem yoga og meditationspraksis og det at bede en bøn. Meditation indgår naturligt i islam i de fem bønner: en gang om morgen, to ved middagstid og to om aftenen. Det er de samme ritualer, der gentages, og de samme sætninger, som siges. Det afgørende for velvære er at gøre det til en vane, og det er bønnen blevet for mig.” 

Manon Les Suites
Guldsmedenhotels.com
Manon Les Suites
Manon Les SuitesGuldsmedenhotels.com