Guldknapprisen 2023: Her er de nominerede brands

Guldknapprisen 2023: Her er de nominerede brands

ALT for damernes designpris, Guldknappen, skal uddeles, og du kan være med til at afgøre, hvem af de nominerede prisen skal gå til og samtidig være med i lodtrækningen om lækre præmier, når du stemmer. Læs her, hvordan du gør.

De nominerede til ALT for damernes Guldknap-pris 2023 er: Planet Nusa, Graumann og Skall Studio.

Du afgiver din stemme længere nede i artiklen.

Hvorfor er de nomineret?

Planet Nusa

Planet Nusa leverer gang på gang sikre træningshits til kvinder i alle aldre. De har formået at skabe et stærkt fællesskab, hvor athleisurewear, træning og livsglæde forenes i ét. De taler ind i et univers, hvor træningstøj kombineres med hverdagsgarderoben, og hvor farver og små prints giver universet et legende touch.

Graumann

Graumann er nomineret til Guldknappen 2023 for deres underspillede og elegante designs, der klæder alle kvinder i alle aldre. De rammer plet i en tid, hvor danske kvinder elsker det klassiske look med få, men gennemtænkte detaljer. Det er styles, som du vil elske for evigt.

Skall Studio

Skall Studio er nomineret, fordi de designer enkle og tidløse hverdagsfavoritter. Søstrene bag brandet holder fast i de mere feminine silhuetter, som mikses med det mere klassiske og herreinspirerede univers. De designer styles, som kan bruges i mange år fremover, og som kan kombineres på kryds og tværs.

Stem og vind lækre præmier

Vil du være med til at afgøre, hvem Guldknappen skal gå til, skal du udfylde nedenstående felter med navn og mailadresse. Stemmer du på din favorit, er du ikke bare med til at afgøre, hvilket brand den ærefulde designpris skal gå til, du er også med i lodtrækningen om 7 gavekort á 2.000 kr. til Boozt.com.

For at deltage skal du 1) afgive din stemme, inden den 25. september klokken 12.00 og 2) udfylde felterne med navn og mailadresse.

Psst! Kom med til showet

Vi gentager successen igen i år og gør Guldknap-showet til en kæmpefest – og du er naturligvis inviteret med.

I år finder prisoverrækkelsen sted lørdag den 28. oktober og bliver endnu engang markeret ved en festlig begivenhed i Den Kongelige Operas smukke foyer i København.

Her kan du – udover at se prisoverrækkelsen af Guldknapprisen til årets danske designer blandt de tre nominerede brands – opleve kendte kvinder på catwalken i det store Guldknap-modeshow, se hvem der vinder årets Søstersindpris og lytte til en skøn åbningskoncert med Alberte Winding, mens dagen slutter med gospel og stortslået sang af Linda Andrews.

Læs mere om eventet og tilmeld dig her.

Årets Guldknap

ALT for damernes Guldknap er designet af Charlotte Lynggaard i 18 karat rødguld med brillanter. Mønsteret på knappen er inspireret af en antik blonde, som Charlotte har fundet på et loppemarked i Paris.

Hvad er ALT for damernes Guldknap?

Guldknappen er ALT for damernes modepris, som hvert år hylder den danske modeindustri. Guldknapprisen er blevet uddelt i mere end 30 år. Tidligere er mærker som Gestuz, Mads Nørgaard, Stine Goya og Inwear løbet med sejren. Vi nominerer, og I som læsere bestemmer, hvem den eftertragtede Guldknappris skal gå til.