Julie Skall

Julie Skall: Denne creme til 105 kroner fugter intenst

Julie Skall har lært at rense huden hver eneste dag af sin mor, og i dag forbinder hun den daglige hudpleje med en ren, selvkærlig handling. Hun elsker at stå tidligt op, at lytte til musik fra 60’erne og 70’erne og at se både sit familieliv og sin virksomhed vokse og blomstre.

Min morgenrutine består af… at jeg står op kl. 05. Jeg elsker at stå tidligt op og have god tid om morgenen. Jeg laver et par yogaøvelser og strækker min krop, bruger et par minutter på at tørbørste min krop, hvorefter jeg går i bad.

Jeg vasker mit hår hver dag, ellers føler jeg mig ikke frisk. Min morgenmad består af et stort glas vand med friskpresset citron, havregryn med æbler, mandler og mandelmælk og en stor kop økologisk sort te fra A. Perch.

At pleje min hud betyder for mig… at jeg er god ved mig selv. For mig hænger det ydre sammen med det indre. Jeg skal pleje det ydre for at have det godt indeni og omvendt.

Jeg lægger makeup, når… min hud er dampet af efter bad og min ansigtscreme er trængt ind i huden.

Min makeuprutine er… meget let. Jeg bruger lidt foundation fra Clinique, som er allergivenlig og meget naturlig. Så solskinspudder fra Tromborg på kindbenene – det giver lidt farve og glød, som især pynter i de kolde måneder.

Til sidst bruger jeg lidt mascara på bryn og vipper. Hvis jeg skal ud om aftenen, bruger jeg også lidt rød farve på læberne. Tromborg har en fin lipgloss i koralrød.

Jeg plejer mit hår med… shampoo og balsam. Jeg kan godt lide fornemmelsen af rent, nyvasket hår, så jeg bruger ingen produkter andet end almindelig shampoo og balsam.

Jeg har altid haft lidt naturlige krøller, men efter jeg har fået børn, er mit hår blevet endnu mere krøllet. Jeg har dog ikke overgivet mig selv til krøllerne endnu, så jeg bruger et glattejern hver dag.

Hvis jeg kunne sige én ting til mine medsøstre, ville det være… vær dig selv. Jeg elsker, når kvinder tør være sig selv og stå ved deres egen unikke personlighed. Vi er alle forskellige, og for mig hænger skønhed og personlighed sammen. Det kommer alt sammen indefra, og det er vores personlighed, som gør os smukke.

Den bedste duft for mig er… lavendel, morgenfrue og jasmin. Jeg elsker naturlige dufte og især fra rene olier, som giver en svag duft. Jeg elsker også at bruge dufte i mit hjem og i vores Skall-univers.

Når jeg skal have smilet frem, lytter jeg til… ”Here Comes The Sun" med The Beatles. Den er enkel, smuk og fuld af håb. Præcis som livet skal være. Jeg hører musik hver dag og elsker især musik fra 60’erne og 70’erne.

 

Hvis min hud slår ud, er mit trick at… spise sund grøn mad, drikke masser af vand og få nok søvn. En god ansigtsmaske kan også være guld værd. Jeg skifter mellem forskellige masker fra Amazing Space alt efter behov.

Det bedste skønhedstip, jeg nogensinde har fået... fik jeg af min mor, og det var at huske at vaske mit ansigt hver aften inden sengetid. Uanset hvor sent jeg kommer i seng, så husker jeg altid at vaske mit ansigt.

Det mærkeligste produkt på badeværelseshylden er… måske ikke så mærkeligt, men jeg elsker Mommy and Me-cremen fra Rudolph Care, som jeg bruger til alt fra mine læber til mine fødder og til mine børns kinder. Den er altid med mig.

Hvis jeg kunne give mit unge jeg et skønhedsråd, ville det være… ikke at plukke mine øjenbryn. Jeg er født med meget buskede bryn, men de er væk for altid, for jeg var teenager i 90’erne, da tynde øjenbryn var et skønhedsideal.

Det sted, jeg er i livet netop nu, er… rigtigt dejligt. Jeg er lige blevet 40 år, jeg har fået to børn inden for de sidste fire år, og jeg nyder virkelig at være mor og opleve, at livet ikke kun handler om mig længere.

Samtidig har jeg en virksomhed sammen med min søster, som blomstrer og vokser, og vi har stadig mange drømme og planer for fremtiden. Jeg ser meget lyst på fremtiden. Altid.

Nutidens skønhedsideal er… stadig meget påvirket af forskellige tendenser, som blandt andet viser sig på de sociale medier. Det kan være svært at ignorere, men jeg synes, at det er så vigtigt, at man tør være sig selv i alt, hvad man gør, hvordan man klæder sig, og hvilken frisure man har.

Jeg føler mig smukkest, når… jeg er i balance. Når jeg får søvn nok, spiser sundt, bevæger mig, er i naturen, er sammen med mennesker, som jeg holder af, griner og laver noget, som jeg elsker.

Julie Skalls favoritter:

precious-premium-pearl-amazing-space.jpg

Den foretrukne vintercreme

Precious Premium Pearl Face, Eye & Neck Cream er min yndlingscreme til ansigtet i vintermånederne. Precious Premium Pearl Face, Eye & Neck Cream, Amazing Space, 950 kr.

SkinFood.jpg

Billigst og bedst

Det billigste produkt, jeg køber igen og igen, er Skin Food Lotion fra Weleda. Den fugter intenst, og jeg sparer ikke på den, når jeg smører hele kroppen ind. Skin Food Lotion, Weleda, 105 kr.

rudolphcare.jpg

Mild rens

Rudolph Care Cleansing milk er en dejligt mild ansigstvask, som især er god i de kolde måneder. Jeg skifter mellem den og Rudolph Care Cleansing Foam. Hydrating Cleansing Milk, Rudolph Care, 295 kr.

Honey-bodyoil.jpg

Den lette olie

Honeys bodyolie er en favorit, fordi jeg elsker at fugte min hud med olier, og denne er dejligt blød og let. Body Oil, Honey, 340 kr.

Det her insta-billede er smukt for mig, fordi…

skall-studio.jpg

Julie Skall

  • Founder og CEO i Skall Studio, som hun har sammen med sin søster, Marie.
  • Hun er 40 år, har en kæreste og to børn på et og fire år.