Karen Marie Groth fra Beautyhero om sin garderobe

Karen Marie Groth om sin favoritkjole: "Den passer til alle lejligheder og er genial hele året rundt"

Karen Marie Groth, 37 år, bor med sin mand og deres to døtre. Hun er iværksætter og grundlægger af Beautyhero.dk og sangerinde og sangskriver i electropop duoen Ivory & Gold.

En rødblomstret kjole, en gigantisk cardigan, der ligner en gulvmoppe, og en påfuglejakke strikket i tyl. Mundvigene stiger automatisk til vejrs, når man støder på noget så sjældent som et klædeskab, der er tæt på renset for sort.

Kom med på en kigger i Karen Marie Groths regnbuefarvede og humoristiske univers.

Sweatshirt fra Maison Labiche, nederdel fra Elliot Mann og notesbøger fra &Other Stories.

Stil

– Min stil er ret low-key med en snert af 90’er detaljer, og så har jeg altid neglelak og guldsmykker på.

Inspiration

– Jeg elsker at kigge på streetstyle billeder på Tumblr, Pinterest og Instagram. Det bedste er dog stadig at kigge i min samling af gamle Vogue Magasiner. Det er den bedste inspiration.

Sko fra Asics og kjole fra Stine Goya.

Favoritdesigner

– Jeg har ikke én designer, som jeg foretrækker frem for en anden. Jeg synes, der er så mange nye, små geniale brands og designere derude. Og så elsker jeg at mixe forskellige stilarter: dyrt med vintagefund og perse highstreet items.

Hverdag

– Rimelig low-key. Jeg går oftest i jeans, en grå sweatshirt og altid med sneakers.

Favoritkjolen fra Stine Goya.

Fest

– Jeg elsker bodycon kjoler. Min all time favorite er Balance Dress-kjolen fra Stine Goya. Den passer til alle lejligheder og er genial hele året rundt.

Mest og flest

– Jeg har en usandsynligt stor samling af grå sweats i alle tænkelige vaske og nuancer. Kan simpelthen ikke få nok, haha. Og sneakers er også en brist.

Net fra M.i.h Jeans og Cam Cam Copenhagen, sko fra Converse.

Undertøj

– Jeg elsker Intimissimi, og jeg køber altid en kæmpe bunke, når jeg er i Paris eller Italien. Det er den bedste kvalitet, og så minder det mig om sommer og ferie i smukke Italien.

Jeans

– Jeg elsker jeans fra M.I.H. De har den perfekte pasform, og så er de lange nok i benene.

”Hænder og hals ældes som noget af det første, derfor er det en god ide at pleje disse områder ekstra godt. Jeg elsker denne maske, som løfter, opstrammer og definerer kæbelinjen.” Et farverigt udpluk af Karens skønhedsprodukter.

Sko

– Jeg elsker jo som sagt sneakers, mules og flats, og det er både til hverdag og fest.

Smykker

– Jeg elsker smykker og er helt sikkert en guld-pige. Jeg elsker ringe og har gået med dem, siden jeg fik min første ring som seksårig. I dag har hver ring et minde. Det er det, der er så fint med smykker. Jeg elsker også øreringe, nok mest fordi jeg først fik hul i ørerne som 28 årig, så jeg fejrer det stadig.

Trøje fra Maison Kitsuné og jakke fra Baum und Pferdgarten.

Tasker

– Jeg er fan af Jerome Dreyfuss’ tasker. De er sindssygt pæne, altid i topkvalitet, og så holder de for evigt. Jeg er mest til de store tasker, der kan rumme min laptop, da jeg tit spæner fra det ene møde til det andet. Men uh, kan heller ikke få nok af clutches og har stadig nedtur over, at jeg ikke fik fingre i Balanciaga’s Bazar Clutch i rød, blå og hvid.

”Mit mest opsigtsvækkende køb må uden tvivl være min store påfuglejakke, som er strikket i tyl og kreeret af dygtige Siff Pristed. Jeg havde den på, da vi spillede på SPOT festival med Ivory & Gold.” Sko fra Naked x Onitsuka Tiger og Notabene.

Altid i tasken

– Mindst ti forskellige læbepomader, min laptop og min lille notesbog, hvor jeg skriver nye ideer ned, når jeg er på farten.

Shopping

– Før i tiden var det mest impulsshopping, men med alderen har jeg lært at udvælge et par ting, som jeg virkelig vil have og så gå all in. Dog har jeg stadig et soft spot for high street brands, så der impulsshopper jeg jo stadig lidt, haha.

Karen giver det feminine blomsterprint modspil med en sporty sweatshirt. Karens kjole er fra H&M og trøjen fra Weekday.

Budgettips

– Jeg er fan af Zara, & Other Stories og H&M. Jeg elsker at finde et item til få penge, der ligner en million – hvis kvaliteten samtidig er god, er det et scoop.

Smykker er en blanding af danske brands og fund fra rejser og loppemarkeder.

Butikker

– Jeg er oprindeligt fra Århus og elsker at komme tilbage og gå på shopping i Latinerkvarteret. Jeg knuselsker butikker som Stylepaste og FF2, og så er H&M bare lidt sjovere i Århus, fordi du altid kan finde de items, som for længst er udsolgt i København.

Skjorte fra Wood Wood, sko fra Reebok x Naked, og tørklæder er vintage.

En rejse værd

– Jeg ville elske at komme tilbage til Damaskus og gå på opdagelse efter små, håndlavede guldsmykker i souken.

Bedste køb

– Mit bedste og seneste køb er min spritnye cardigan fra MIH Jeans. Den ligner en gulvmoppe, er helt perfekt til alt og gør mig glad, hver gang jeg tager den på. Det er sgu et godt køb!

Her er Karen i sit seneste og bedste køb, cardiganen fra M.i.h Jeans, trøje fra Glossier, bukser fra H&M, Sko fra Oh! By Kopenhagen Fur og halskæde fra Trine Tuxen.

Fejlkøb

– Det må være alle de sko, jeg har købt på Zara Online og returneret igen. Det er seriøst en sygdom.

Altid hos mig

– Jeg har en silkejakke, som min mormor fik syet i Japan. Den minder mig om hende, og den skal jeg aldrig af med.

God stil

– Comfy-chick er the key, henkastet lækkert. Kombiner kontraster som et sporty item med noget eksklusivt i en lækker kvalitet.