Laura Schrøder

Laura Schrøder om én særlig modetendens: ”Det bliver mig hele sommeren”

Laura Schrøder arbejder til daglig med influencer marketing, og det er derfor helt naturligt på sociale medier og især på Instagram, hun finder inspiration til sit feminine og rå stilmiks. Hun sætter gerne pyntede kjoler sammen med cool bomberjakker, grove støvler og en feminin hårbøjle. Sporty og retroprægede detaljer er velkomne.

Stil

Sej og pyntet med et råt og sporty tvist. Jeg elsker at have overdrevne kjoler på, men jeg elsker endnu mere at tone looket ned med sporty eller rå elementer som hoodies, sneakers, store støvler og caps.

Inspiration

Instagram er mit favoritmedie i forhold til trends, tendenser og stylingtips. Jeg elsker mediet. og hvor nemt tilgængelig al inspiration er herpå. Derudover bruger jeg Pinterest til alt, hvad der omhandler kreative påfund og indretning. Jeg har over 100 moodboards derinde – både til arbejde, sommerhus, mad, indretning og styling.

laura-schroeder-klaedeskab8.jpg
Laura er specielt glad for veste, der nemt kan pifte et outfit op. Vest fra En vest, T-shirt fra Phanta, nederdel fra Ganni, klipklapper fra Havaianas og hårbøjle fra Lubaro

Favoritdesigner

Jeg føler mig altid pæn og sej i styles fra Ganni. Flere af mine favoritkjoler er herfra – også selvom de er flere sæsoner gamle. Derudover elsker jeg Phanta for deres t-shirts, Mads Nørgaard for model 101-bluserne, som jeg bruger nærmest dagligt, Oval Square for deres seje basic styles og IBEB for deres crewnecks.

IBEB er kort for Ich Bin Ein Bornholmer, og mærket kan kun købes på Bornholm, så hvis du skal dertil snart, så slå et smut forbi Achtung i Nexø.

laura-schroeder-klaedeskab1.jpg
De ikoniske 101-bluser fra Nørgaard på Strøget har Laura nærmest på dagligt.

Hverdag

En 101-bluse fra Nørgaard på Strøget, en kjole udover, grove støvler, en hat, et lille tørklæde i halsen og gerne en farverig bomberjakke.

Fest

En farverig og stor kjole, en lækker taske og gerne seje sneakers eller flotte støvler til.

laura-schroeder-klaedeskab2.jpg
De fleste af Lauras favoritkjoler er fra Ganni.

Garderobe

Jeg har flest jakker, veste og kjoler i min garderobe. Jeg har især en ting for veste. Jeg kan simpelthen ikke få for mange af dem. De er supernemme at style med noget basic indenunder, og du ligner en million på et sekund.

laura-schroeder-klaedeskab7.jpg
Kjole og støvler fra Ganni, bluse fra Nørgaard på Strøget, tørklæde, som stammer fra Lauras barndom, og hårklemme fra Pieces.

Bæredygtighed

Jeg køber kun ting, jeg ved, at jeg kommer til at bruge i flere sæsoner. Kvalitet frem for kvantitet.

Sko

Jeg foretrækker klart sneakers til hverdag og flade, langskaftede støvler til fest. Jeg synes, det er feminint og lækkert råt med en semikort kjole, bare ben og langskaftede støvler til. Jeg elsker det chunky skolook. Høje hæle og jeg er ikke så gode venner længere.

laura-schroeder-klaedeskab6.jpg
Jakke fra Sea New York, sko fra Converse, solbriller fra Flatlist, taske fra Jacquemus og tørklæde fra Manoliva.

Smykker

Jeg har aldrig været en smykkepige. Jeg har dog fået nogle utroligt smukke smykker og et rigtig flot ur af min kæreste, i forbindelse med at jeg blev gravid, og at han har friet til mig. Det er primært de smykker, jeg bruger i dag. I ny og næ får jeg dog lige sneget en chunky perlekæde på for at gøre mine outfits lidt mere pigede.

Butikker

Jeg shopper altid hos Achtung i Nexø på Bornholm, når jeg er i mit sommerhus på den dejlige ø. Her kan du finde en god blanding af kendte og ukendte brands.

laura-schroeder-klaedeskab9.jpg
Blåt sæt fra Crás, kasket fra bornholmske IBEB og taske fra Phanta.

Største samling

Det må simpelthen være af hatte og hårdimsedutter. Jeg elsker at fuldende et outfit med en hat – det giver altid lige prikken over i’et – eller med et flot spænde eller store hårelastikker.

laura-schroeder-klaedeskab3.jpg
Laura har en stor samling af hatte. Disse er fra Prada, Gucci, Ganni og den hæklede er fundet på Instagram hos @sais_handmade.

Tendenser

At cowboystøvlen er tilbage igen, igen, igen. Jeg siger bare: en stor, luftig, hvid kjole, saltvandshår, brune ben og cowboystøvler. Kan du se det for dig? Det bliver mig hele sommeren. Desuden har jeg lagt mærke til, at de klassiske stofhårbånd, som vi så tilbage i start 90’erne er på vej tilbage. Jeg har netop bestilt tre styk online, som jeg glæder mig til at se, om jeg stadig kan rocke i dag.

Bedste køb

Selvom den ikke er farverig, selvom den ikke er overdrevet, og selvom den ikke er prangende, så må det være min klassiske, sorte Prada-kjole. Jeg har virkelig brugt den mange gange, og den kan styles op og ned til enhver anledning. Desuden vil den aldrig gå af mode. Den kan hænge i mit skab fra nu af, og til min datter bliver stor nok til at kunne bruge den også.

Aldrig uden

Min ”diamanttaske” fra Prada. Den har jeg fået af min kæreste i julegave, og jeg syntes, det var helt uhørt og blev meget forlegen. Nu har jeg sundet mig, og jeg må bare sige: wow! Den kan godt nok pifte ethvert outfit op. Den vil jeg passe rigtig godt på, så den kan bruges resten af mit liv.

laura-schroeder-klaedeskab4.jpg
Prada-tasken, som Laura aldrig skiller sig af med, og gummistøvler fra Aigle.

Klar på 5 minutter

Mit go to lige nu er et par seje beige eller armygrønne cargobukser, en farverig sweater, en vest udover, et tørklæde i halsen og slutteligt en cap. Så behøver jeg heller ikke at sætte mit hår. Sporty og chikt!

laura-schroeder-klaedeskab5.jpg
Her er hun i jakke fra Oval Square, hvid top og kasket fra Pieces, tørklæde fra Toteme og nederdel og støvler fra Ganni.

Lauras tre stiltips

  • God stil er individuelt, men god energi kan alle forstå. Hvis du bærer dig selv med selvtillid og har en dejlig aura, så er det dét, folk vil lægge mærke til.
  • Husk at smil smitter. Det minder jeg altid mig selv om, når jeg er ude blandt mennesker.
  • Miks det feminine med det rå, og du er good to go.

Laura Schrøder

  • Er selvstændig inden for influencer marketing.
  • Hun er 34 år og bor på Islands Brygge i København med sin kæreste Mick, deres datter Cleo og hunden Lille.