Leyla Piedayesh

Leyla undgår at bruge for meget makeup, men sværger til gengæld til en helt bestemt læbestift

For designer og kreativ direktør Leyla Piedayesh er makeup ikke en nødvendighed. Men hun har elsket den samme røde læbestift i ti år, er vild med duften af roser og plejer sin hud med fed creme, økologiske olier og masser af vand.

Min morgenrutine består af… at vække min datter, så hun kan komme i skole, drikke kogt vand med citron og ingefær, lave pilates i 20 minutter efterfulgt af ti minutters meditation, og så er jeg klar til dagen.

At pleje huden betyder for mig… at være tålmodig og investere masser af tid i den og de helt rigtige produkter. Jeg er stor fan af Augustinus Baders produkter, især deres Rich Cream, som jeg burger hver dag. Den er virkeligt anbefalelsesværdig, men også kostbar. Jeg er også glad for at bruge ansigtsolier og er stor tilhænger af dem fra Merme.

Jeg bruger makeup… når jeg skal ud. Jeg bruger kun makeup ved særlige lejligheder. Men jeg går aldrig til fest eller ned af den røde løber uden min yndlingslæbestift – jeg har brugt den samme i over ti år.

Min makeuprutine… er ikke-eksisterende. Jeg vasker mit ansigt hver morgen, bruger mine cremer og olier, og det er stort set det. Jeg drikker masser af vand for at holde min hud sund og frisk, og så undgår jeg at bruge for meget makeup.

Jeg plejer mit hår… ved ikke at farve det og bruge mine yndlingsprodukter fra det japnske mærke Shu Uemura med risvand og arganolie. Derudover giver jeg indimellem mit hår en kur med Olaplex-produkterne.

Hvis jeg kunne sige én ting til mine medsøstre, ville det være… vær stolt af dig selv, og omfavn alt det, som du er. Og lad være med at ignorere de hormonelle signaler – de vil overmande dig før eller senere.

Den bedste duft for mig… er alt, hvad der er let, friskt og blomstrende. Jeg elsker duften af roser. Min for-evigtyndlingsduft er fra Frederic Malle – Rose & Cuir.

Hvis jeg skal have smilet frem, lytter jeg til… ”Amada Mia, Amore Mio” af The Italiens. Jeg synes, at det er en sjov sang, og den gør mig glad omgående, så jeg får lyst til at danse.

Det bedste skønhedstip, jeg nogensinde har fået… fik jeg af min mor, og det var altid at passe godt på mit ansigt og hænderne, for det er det første, andre kigger på. Og altid at holde min hud godt fugtet med vand indefra og en god creme udefra.

Hvis jeg kunne give mit yngre jeg ét råd, ville det være… lad nu være med at overplukke dine øjenbryn. Heldigvis er de vokset ud igen ovenpå al den plukning og eksperimentering.

Der hvor jeg er i livet lige nu… er en transformationsfase med masser af ny læring og bevidst refleksion.

Nutidens skønhedsideal handler om… diversitet. At nyde den du er og stå ved dig selv. Alt er muligt, og alt er tilladt. Vi udvikler os hele tiden og ændrer vores syn på tingene – ændringer tager tid, men vi er heldigis ved at flytte os væk fra de forældede idealer.

Jeg føler mig smukkest, når… når jeg har fået nok søvn, nok sol og masser af gode grin.

Leyla Piedayeshs favoritter:

augustinus-bader-rich-cream.jpg

Alle pengene værd

Jeg elsker bare alt ved denne creme – teksturen, duften, alt. Det er derfor, at jeg køber den igen og igen. Jeg køber kun ganske få skønhedsprodukter, så når jeg endelig køber noget, må det godt være en investering. The Rich Cream, Augustinus Bader, 1.800 kr.

lalaxmerme-olie.jpg

Den økologiske olie

Den er vegansk, økologisk og fri for unødvendig kemi, og derfor er det min absolut foretrukne ansigtsolie. Facial Radiance Elixir, La La Berlin X Merme, 365 kr.

nivea-dry-comfort-deo.jpg

Hverdagsfavorit

Dry Comfort Deo, Nivea, 25 kr.

mac-laebestift.jpg

Perfekt rød

Det her har været min ultimative favoritlæbestift i mange, mange år – det er bare den perfekte røde farve. Lipstick Ruby Woo, Mac, 135 kr.

maison-pearson.jpg

Stramt hår

Jeg kan slet ikke undvære min hårbørste fra Mason Pearson. Jeg har næsten aldrig løst hår, og derfor børster jeg det stramt tilbage, så det er behageligt, og jeg føler, at jeg ligner mig selv. Hårbørste, Mason Pearson, 1.490 kr.

Det her foto er smukt for mig…

mor-og-datter.jpg

Leyla Piedayesh

  • Er kreativ direktør og grundlægger af modemærket Lala Berlin.
  • Hun er 52 år og mor til datteren Lou.