Lille fredag leopard

Leopardplettet lille fredag: Her er skoene du skal hoppe i

Denne torsdag ruller vi os i leopardprikker og glæder os over, at temperaturen siger tæt på 30 grader. Hvem er med os?

Kan du huske dengang, der var noget, som hed lille fredag? Dengang man kunne tage ud og drikke drinks en torsdag, selvom man skulle på arbejde dagen efter? Og ofte bare fordi man kunne. Tage ud, that is.

Ved I hvad? Det er tid igen! Tid til at feste. For Danmark er genåbnet, og det samme er dit stamværtshus. Hurra!

Vi guider dig derfor hver torsdag til, hvordan du får stablet lidt festivitas på benene. Denne torsdag ruller vi os i leopardprikker og glæder os over, at temperaturen siger tæt på 30 grader – for så er det som om, at roséen lige smager dét bedre.

Jakke leopard.

Laber leo

Leopardprikkerne har det med at dele vandene. Alligevel går de igen sæson efter sæson og er efterhånden blevet en fast bestanddel af manges garderobe – enten i form af en taske, et tørklæde eller en kjole. Har du endnu ikke kastet dig ud i pletterne, kunne du med fordel lade sættet her blive de første. Du vil ganske enkelt ikke fortryde det – heller ikke på en aften som i aften.

Jakke fra Ganni og shorts fra Ganni.

Sandaler og Flip flops leopard.

Et godt par

Det gode gamle trick virker hver gang; hav ALTID et par sandaler med i tasken, til når fødderne bliver for varme og ikke længere orker at stå oprejst.

Stiletter fra mytheresa.com og flip flops fra nordstrom.com

Spejl og øjenskygge leopard.

Skyggespil

En aften i leopardens tegn kræver øjenskygge. Og den skal naturligvis have farvekoden "Leopard Sun", være i brunlige nuancer og akkompagneres af en winged eyeliner. Ægte kat, jo. I tasken kommer du dit (meget lidt diskrete) håndspejl, så du kan rette til i løbet af aftenen.

Øjenskygge fra net-a-porter.com og spejl fra matas.dk.

Kande og glas leopard.

Lavvande i glasset

Du ved det jo godt: Temperaturen er høj, og det er vigtigt at holde sig hydreret – også i andet end ting med procenter i. Hilsen mor.

Kande fra remixbysofie.dk og glas fra remixbysofie.dk.

Marmorkage

Lydløs dræberkat

Leopardlooket er nødt til at gå igen – også på din tallerken. Så selvom den gode gamle mormor, undskyld marmorkage, ikke just signalerer lydløs dræberkat med skarpe klør, så kan den altså noget. Nuvel, ikke på rovdyrsmåden, men den holder altså 100 %... især, hvis du indtager den iklædt dit leopardplettede shorts- og jakkesæt i hør. Det kan jo ikke være anderledes. Du finder verdens bedste marmorkage her