Pia Storm

Pia Storm: "Mit look afsluttes altid med en rød læbestift fra dette mærke"

Vintage-entusiast Pia Storm elsker et klassisk, glamourøst look, men når der ikke er tid til den store makeup, så er hun glad for gennemfugtet hud, knaldrød læbestift – og helst en krop, der er helt udhvilet.

Min morgenrutine begynder… altid med, at jeg vasker mig i ansigtet med koldt vand for at vågne. Derefter serum og dagcreme. Og solcreme efter behov.

Jeg arbejder med flere forskellige beautybrands, så jeg har mulighed for at teste lidt af hvert – lige nu bruger jeg Tromborg Anti Wrinkle Cream og Serum, som begge er virkelig lækre og giver god fugt hele dagen.

At pleje min hud… er et dejlig afbræk morgen og aften og et ritual, jeg virkelig godt kan lide. Og så føles det bedst, når min hud er i balance og har det godt.

Jeg lægger makeup, når… ungerne underholder sig selv, og jeg lige øjner 10 minutter alene på badeværelset.

Min makeuprutine er… ret ensformig og rimeligt hurtig: først foundation, så cremeblush, lidt cremeøjenskygge, mascara og så børster jeg til sidst brynene med brow fix. Skal den have lidt ekstra, bruger jeg highlighter på kindbenene, næseryggen og amorbuen, sort flydende eyeliner og læbestift.

Jeg plejer mit hår… meget lidt. For det meste vasker jeg med Stop The Waters’ shampoobar, krøller det med krøllejern og børster det ud. Og så bruger jeg gerne en lille smule creme eller olie til at samle spidserne. Hvis det trænger til lidt fylde eller er fedtet, bruger jeg tørshampoo.

Hvis jeg kunne sige én ting til mine medsøstre, ville det være… I er så seje, og I kan godt! Bliv ved!

Den bedste duft for mig er… duften af mine skønne børn. Og så duften i vores lejlighed, når min mand laver mad.

Når jeg skal have smilet frem, lytter jeg til… alt med Dolly Parton. Dolly er bedst!

Hvis min hud slår ud, er mit trick at... bruge få og nænsomme produkter. Og så flytter jeg det optiske fokus ved at bruge en flot, rød læbestift.

Det mærkeligste produkt, jeg har på badeværelseshylden, er… tape! Det er genialt at fjerne glimmer med, hvis det er drysset ned på kinderne, når det egentlig skulle være på øjenlågene.

Hvis jeg kunne give mit unge jeg et skønhedsråd, ville det være… drop solariet. Det gør ikke noget godt for nogen.

Det sted, jeg er i livet netop nu, er… virkelig dejligt. Også lidt for travlt. Det prøver jeg at lave om på. Efter nogle år med små børn og uro arbejdsmæssigt, føler jeg efterhånden, at jeg er landet et godt sted og bliver hele tiden klogere på, hvem jeg er, hvad jeg gerne vil, og hvad der er vigtigst i mit liv.

Nutidens skønhedsideal er… mangefacetteret. Og det er fantastisk.

Pia Storms favoritter:

pia-storm01.jpg

Jeg føler mig smukkest, når…

… jeg er udhvilet. Søvn er en ren mirakelkur. Sovemaske og varmedunk, The Beauty Sleeper, hhv. 750 kr. og 1.250 kr.

chanel_laebestift.jpg

Rød finale

Mit look skal altid afsluttes med en smuk, klassisk rød læbestift fra Chanel. Rouge Allure L’Extrait no 14, Chanel, 450 kr.

delicate-skin-amazing-space.jpg

Masser af fugt

En dagcreme med masser af fugt er et must. Jeg er glad for Amazing Spaces Delicate Skin. Gennemfugtet hud er så pænt og får makeuppen til at lægge sig flottere. Delicate Skin, Amazing Space, 585 kr.

Westman Atelier laeber.jpg

Foretrukken trio

Jeg elsker Westman Atelier Clean Glow Trio, som består af de tre fineste cremesticks med hvert deres formål: highligt, blush og contouring. De er nemme at bruge og giver et vildt flot resultat. Clean Glow Trio, Westman Atelier, 380 kr. pr. stk.

lip cure.jpg

Hverdagsfavorit

Lip Cure, Tromborg, 150 kr.

Det her Insta-billede er smukt for mig, fordi…

pia-storms-arbejdsplads.jpg... her føler jeg mig så utroligt godt tilpas: min arbejdsplads i verdens dejligste kontorfællesskab i Kødbyen. Her er kreativt rod, så langt øjet rækker, højt til loftet og de bedste kolleger, man kan forestille sig.

Pia Storm

  • Er content creator, forfatter, freelance artdirector, vintageentusiast og illustrator
  • Hun er 38 år, gift på niende år og mor til to drenge på 3 og 7 år
  • Se mere på @piastorm.