Rebecca Svejborg-Laudrup tøj klædeskab

Rebecca Svejborg-Laudrup: ”Jeg bruger kun bh’er fra dette mærke – de er behagelige og superfine”

Rebecca Svejborg-Laudrup foretrækker en skandinavisk, minimalistisk garderobe i sort og jordfarver, og et outfit skal både kunne fungere til dagens møder og videre ud på legepladsen. Til gengæld skejer hun gerne ud, når det kommer til accessories i form af sko og tasker i iøjnefaldende farver.

Stil

Min stil er egentlig bare skandinavisk og klassisk, og så alligevel helt min egen. Den er hverken feminin eller maskulin, men lidt en blanding af afslappet, praktisk og fin, for mit outfit skal både kunne rumme møder og events og senere legepladser og vandpytter.

Min stil har ændret sig utroligt meget de sidste fire år. Jeg gik fra kun at gå i regnbuefarver og pasteller, til at jeg nu helst vil have sort og jordfarver på. Det giver mig ro, at min stil ikke er så spraglet, netop fordi jeg aldrig sidder stille.

Favoritbrand

Det er umuligt for mig at vælge et, men der er flere danske brands, som jeg ville kategorisere som mine favoritter – Skall Studio, Seamless Basic, La Rouge, Aiayu og Lovechild 1979.

Jeg vil gerne bruge mine penge på danske mærker, som ikke nødvendigvis følger alle tendenserne, men laver gode, klassiske ting, som kan bruges i mange år og i mange forskellige situationer, alt efter hvordan det styles.

Hvis jeg skulle vælge et internationalt brand, vil det være The Frankie Shop, men det er primært for deres oversized blazere og frakker.

1.jpg
Rebecca vil aldrig skille sig af med sin taskesamling – for måske skal datteren Ellen en dag arve en af dem. Den lille gule Louis Vuitton-taske på bordet har oprindeligt været Rebeccas mors. Tasker fra Celine, Gucci, Chanel, Loewe, JW Anderson, Balenciaga, Supreme, Mango, Louis Vuitton og Gucci.

Hverdag

Der finder man mig for det meste i jeans, skjorte, en oversized blazer og sneakers eller støvler.

Fest

Jeg har altid et par kjoler, som jeg kan bruge igen og igen.

Jeg har en Stella McCartney-kjole, som jeg købte på udsalg; den er virkelig smuk, men meget fin, så jeg har ikke haft så mange anledninger til at bruge den.

Hvis jeg skal i byen eller til fredagsfest hos nogen venner, tager jeg ofte "bare" et outfit på, som jeg også kunne have på om dagen, men pifter det op med et par høje sko og større accessories.

Bæredygtighed

Jeg tænker over mine køb. Jeg køber langt mindre end for bare fem år siden, og når jeg endelig shopper, så er det for det meste lidt dyrere ting, som holder længe. Jeg køber primært fra danske brands og hos dem, som tænker over, hvor og hvor meget der bliver lavet.

Når det så er sagt, så er jeg ikke hellig, for jeg kan stadig finde på at købe ting i Arket eller hos Mango, men de ting, jeg har fra fast fashion-kæderne, har jeg alligevel i mange år, mine køb er nemlig aldrig impulsive.

imageod4k9.png
Favorittasken er den grønne fra Chanel. Gummistøvler fra Bottega Veneta.

Sko

Jeg tør godt at indrømme, at jeg elsker mine bamsestøvler fra Ugg, og jeg er også rigtig glad for mine Bottega Veneta-gummistøvler.

Når det kommer til fest, tager jeg ofte mine Chanel-slingbacks på, da de er nemme at gå i, eller mine Dior, som pifter et simpelt festoutfit op.

3.jpg
Den blå kjole er fra By Malene Birger, og den blomstrede er fra Needle and Thread.

Smykker

Mine ringe går jeg altid med, da de alle har en stor betydning. Der er en, som jeg fik af mine forældre, da jeg blev konfirmeret, og en anden som de gav mig i studentergave.

Dertil kommer min forlovelsesring, morgengave, push present og vielsesring, som min mand købte til mig, da vi blev hemmeligt gift. Den er fra Cartier og passer til mit Love-bracelet fra samme mærke, som min far gav mig, nogle år inden jeg mødte Frederik.

Det betyder meget for mig at bære smykker fra de to mænd, der betyder allermest for mig.

4.jpg
De sorte sko er fra Dior, og de sølvglitrende er fra Chanel.

Undertøj

Jeg bruger kun Triumph-bh'er, da de er behagelige at have på hele dagen, og så laver de superfine blonder. Underdelen er dog altid Skims, da jeg bare elsker deres mange forskellige varianter.

5.jpg
Rebecca foretrækker en enkelt skandinavisk stil og gerne med en oversized blazer til. Blazer fra The Frankie Shop, skjorte fra By Malene Birger, jeans fra Mango og sko fra Zara.

Tasker

Jeg er nok lidt af en samler, når det kommer til tasker, så det skifter, hvilken der er min favorit. I love them all.

Butikker

Jeg elsker butikken Sœurs i Gilleleje, som har en masse fantastiske brands, og butikken er bare enormt smuk – og så har de også åbnet en børnetøjsbutik Petit Sœurs lige ved siden af.

Ellers besøger jeg gerne Store Strandstræde i København, hvor Skall Studio, Mark Tan og Aiayu har butikker.

Rebeccas bedste stiltips

  • Klassiske items går aldrig af mode.
  • En skjorte kan styles på mange forskellige måder, så hellere køb en, hvor kvaliteten er til, at du kan vaske den 500 gange, end en billigere model, som ser slidt ud, efter den har været i brug fem gange.
  • Du kan komme langt med gode accessories. Solbriller, smykker, tasker og sko er ligeså meget en del af outfittet som tøjet – ja, accessories kan få et søndagsoutfit til at blive til et arbejdsoutfit, som kan forvandles til et gå-i-byen-outfit.

Tendenser

Jeg følger ikke tendenser bevidst, når der kommer til min egen stil. Jeg kan godt lide at kigge på andre, der er inspireret af Y2K, Barbie/pink-looket eller old Hollywood med pailletter og perler. Men det er ikke nødvendigvis noget, jeg selv ville have på.

Jeg har altid været glad for oversized, så det gjorde bare udvalget større, da det blev en tendens. Når det så er sagt, kan jeg sagtens falde over en specifik ting, som er blevet populær, såsom Bottega Veneta-støvlerne eller silkerose-brochen.

6.jpg
Rebecca har mange danske yndlingsmærker som f.eks. Skall Studio, hvor skjorten er fra, og By Malene Birger, hvor bukserne er fra. Hvide sneakers fra Celine.

Bedste budgetkøb

Jeg elsker min uldfrakke fra Mango, som jeg købte sidste år. Den er bare virkelig klassisk og fuldender altid mit outfit.

7.jpg
Bedste budgetkøb er uldfrakken fra Mango. Den anden frakke er fra et designsamarbejde mellem Barbour og Ganni. Støvlerne er fra Ugg.

Wow-køb

Jeg har en del sko, som folk ofte skriver og spørger, om jeg vil sælge. Udover dét får jeg tit kommentarer på min The Frankie Shop-blazer.

Aldrig uden

Min taskesamling – jeg gemmer dem alle sammen, ikke kun for min egen skyld, men også for min datter Ellens. Den gule Louis Vuitton-taske har f.eks. været min mors, og jeg elsker den.

8.jpg
Sorte loafers fra Prada, de røde ballerinasko er købt i en lille butik i Barcelona, der kun solgte ballerinaer, og resten af skoene er fra Gucci.

Rebecca Svejborg-Laudrup

  • PR & SoMe Manager for CIFF (Copenhagen International Fashion Fair) og CIFF Kids.
  • 29 år, bor på Vesterbro med manden Frederik og parrets datter Ellen – og en baby i maven.