Sille Henning

Sille Henning: Hvis jeg skulle anbefale ét produkt, ville det være det her

Stylist Sille Henning sørger for at gå til regelmæssige ansigtsbehandlinger, hun undgår gerne makeup, hvis hun ikke har møder, og så er hun blevet meget flittigere med solcremen – som hun skippede lidt for ofte, da hun var ung.

Min morgenrutine består af… rens, fugt og pleje!

Først renser jeg min hud, typisk bruger jeg Lait Vip o2 fra Biologique Récherche efterfulgt af Lotion p50 fra samme mærke. Så er det tid til serum, hvor jeg skifter mellem nogle forskellige afhængig af hudens behov, f.eks. SkinCeuticals CE Ferulic og Biologique Recherche Elastine Serum.

Og så slutter jeg af med min øjencreme og dagcreme fra SkinCeuticals A.G.E. Interrupter. Det lyder måske kompliceret, men det tager ikke mere end fem minutter, og min hud føles så meget bedre bagefter.

At pleje min hud betyder… virkelig meget for mig. Det er noget, som jeg sørger for at prioritere i en travl hverdag, men der er også noget selvforkælelse over det, netop det at kunne tage sig tid til det.

Jeg lægger makeup, når… jeg skal ud, eller hvis jeg har arbejdsrelaterede møder, men kan jeg undgå det, gør jeg det helst. Til gengæld får jeg farvet bryn og vipper hos Kenny Anker én gang om måneden. Det giver ansigtet lidt karakter, når jeg ikke har makeup på.

Min makeuprutine er… ret minimal. Jeg fikser mine bryn med en bryngelé, og er de blevet meget lyse, så bruger jeg også en brynblyant. Tromborgs Baked Minerals i farven Golden kommer på kinderne og nogle gange også øjnene, og så bruger jeg altid mascara. Lancôme laver mine favoritter, specielt Hypnôse Volume-a-Porter.

Jeg plejer mit hår med… Blondifier Gloss fra L’Oréal Professionel. Det er den perfekte shampoo til mit lyse hår. Og så er jeg virkelig glad for Mantles nye hårmaske The Dream Hair. Kevin Muphy’s Anti-gravity gør, at mit fine hår ikke bliver klasket, og deres Bed Hair er perfekt til at give håret fylde i løbet af dagen.

Hvis jeg kunne sige én ting til mine medsøstre, ville det være… at serum er stærkt undervurderet. Brug det.

Den bedste duft for mig er… Chanels Coco Mademoiselle. Den har fulgt mig i mange år. Jeg prøver en gang imellem nogle andre, men vender altid tilbage til den. Det er bare min favorit!

Hvis min hud slår ud, er mit trick at… skynde mig at booke en ansigtsbehandling hos Curelab i Charlottenlund. Jeg går der helst hver 4.-6. uge. De er supergode til at pleje min hud og finde ud af, hvad den trænger til lige her og nu, og jeg ser en stor forskel bagefter.

Det bedste skønhedstip, jeg nogensinde har fået, fik jeg… allerede, da jeg var ret ung. Min mor sagde, at det var virkelig vigtigt at huske at rense sin hud morgen og aften, og det er blevet hos mig lige siden. Selv de gange, hvor jeg kommer hjem hen på natten, går jeg aldrig i seng med makeup på.

Det mærkeligste produkt, jeg har på min badeværelseshylde… er min tørbørste fra Karmameju. Jeg ved faktisk ikke, om det er særligt mærkeligt at have sådan en længere, men jeg elsker i hvert fald de morgener, hvor jeg når at tørbørste kroppen, for så får jeg ny energi, når jeg står under bruseren bagefter.

Hvis jeg kunne give mit unge jeg et skønhedsråd, ville det være… at huske solcreme. Desværre er jeg vokset op i en tid, hvor man som ung ikke rigtig brugte det. Tværtimod. Vi brugte sololie uden faktor eller babyolie, hvis budgettet ikke rakte længere, og jeg havde sågar nogle veninder, der brugte olivenolie.

Det lyder jo helt forrykt i dag, men vi vidste ikke bedre den gang. Det betyder til gengæld også, at jeg i dag er meget opmærksom på forandringer i min hud, der kunne tyde på hudkræft.

Det sted, jeg er i livet netop nu, er… et sted hvor jeg øver mig i at hvile i min alder. Huden ændrer sig, og fine linjer bliver til rynker. Det er ikke altid lige sjovt, men samtidig afspejler det jo også det liv, jeg har levet, og der er også noget ganske skønt over det.

Nutidens skønhedsideal er… heldigvis ved at blive præget af mere diversitet, både inden for former, farver og alder – og jeg elsker det!

Jeg føler mig smukkest, når… min hud har en smuk glød.

Sille Hennings favoritter:

kevin-murphy.jpg

Spray mod fladt hår

Jeg bruger altid denne spray, efter jeg har vasket hår, for at undgå at det bliver fladt. Anti-Gravity Spray, Kevin Murphy, 230 kr.

glossier.jpg

Hverdagsfavorit

Berry Balm Dot Com, Glossier, 120 kr.

amazing-space2.jpg

Ultimativ natmaske

m2-serum.jpg

Amazing Space har lavet den perfekte natmaske. Jeg mærker virkelig en forskel næste morgen. Beauty Sleep Mask, Amazing Space, 450 kr.

Pleje til vipperne

Jeg er glad for min øjenvippe-conditioner fra M2, der plejer mine vipper om natten, så de ikke bliver slidte og knækker. Eyelash Activating Serum, M2, 600 kr.

cnd-negle.jpg

Olie til skrøbelige negle

Mine negle er ret skrøbelige og flosser ret nemt, så denne her olie er helt genial. Solaroil, CND, 45 kr.

Det her insta-billede er smukt for mig, fordi…

sille-henning-solnedgang.jpg... det minder mig om, hvor smuk en verden vi lever i. Det er solopgang en tidlig morgen i Oman.

Sille Henning

  • Er kreativ konsulent, bestyrelseskvinde og stylist.
  • Hun er 48 år, gift med Christian og mor til William på 14 år.