Sine Ginsborg

”For mig er de indbegrebet af luksus, og uanset hvad jeg har på, så eleverer de mit look”

Sine Ginsborg har i mange år været blandt landets bedste makeupartister, og hun driver også sin egen makeupskole, hvor hun giver sin viden og ekspertise videre. Men selvom de nyeste trends er en stor del af hendes arbejde, foretrækker hun at klæde sig i klassikere og langtidsholdbart design, når det gælder hendes garderobe – og allerhelst i sort.

Stil

Min stil har vist altid været den samme, så mon ikke den kan beskrives som enkel og tidløs med en forkærlighed for det rå.

Jeg går næsten kun i sort, for det føler jeg mig bedst tilpas i – og selvom det måske kan virke lidt ensformigt, så synes jeg faktisk, at min garderobe er ret alsidig. Jeg prioriterer det enkle og god kvalitet, og især når det gælder accessories, vil jeg gerne have ting, der har et langtidsholdbart design.

Favoritbrand

Når det gælder tøj, går jeg ikke efter bestemte brands, men vælger ting, der klæder mig. Generelt har jeg et bredt udvalg af både danske og internationale designere, men næsten intet highstreet.

sine-ginsborg-hverdag.jpg
Til hverdag trækker Sine oftest i en blazer, men disse to jakker er gode alternativer, der skaber lidt afveksling i garderoben. Den stribede er fra Julie Fagerholt Heartmade og den sorte fra Isabel Marant.

Hverdag

Når jeg arbejder, er jeg stort set altid i et par sorte bukser, en sort kashmirstrik eller en blazer og et par sneakers. Hvis jeg er ude til pressearrangementer, kan jeg godt finde på at tage en mere feminin top på under blazeren.

sine-ginsborg-suit.jpg
Jakkesæt fra Acne Studios, top fra H&M og hvide Airforce 1-sneakers fra Nike, som Sine køber et nyt par af hvert år.

Fest

Nærmest det samme som til hverdag. Sort jakkesæt og lidt ekstra guld, men det kan også være en nederdel eller en kjole under en blazer.

Bæredygtighed

Jeg køber altid kvalitet fremfor kvantitet, for jeg tror, at det er den bedste vej til at begrænse vores forbrug og ikke hele tiden købe nyt.

sine-ginsborg-frakke.jpg
Frakken er en vintage Saint Laurent, T-shirten fra Saint Laurent og Louis Vuitton-tasken er et arvestykke fra mormor, som har fået en ny strop

Sko

Efterhånden går jeg virkelig sjældent i stiletter. Jeg tror, at jeg er blevet for gammel til at misse en god tur på dansegulvet, fordi jeg har ondt i fødderne. Til gengæld køber jeg hvert år et nyt par hvide Nike Air Force 1-sneakers. Dem går jeg næsten altid med, og kun en sjælden gang sniger der sig et par korte støvler ind.

sine-ginsborg-sko.jpg
Strik fra H&M, bukser fra Julie Fagerholt Heartmade, kasket fra Celine og sneakers fra Nike.

Smykker

Jeg udskifter ikke mine smykker. Jeg har altid mit guld-Rolex-ur på, som for mig også er et smykke, min signetring, som er lavet af Marlene Juhl Jørgensen specielt til mig og min ørering fra Sophie Bille Brahe. Jeg har altid det samme på til hverdag, men hiver mine Griegst-arvestykker frem, når jeg skal pyntes lidt op.

sine-ginsborg-smykker.jpg
Griegst-smykkerne er fra Sines mormor. Tasken fra Alexander McQueen er næsten også et smykke i sig selv.

Undertøj

Wolford. Jeg vil have det simpelt og uden sømme på trusser – jeg gider ikke at have dobbeltbalder.

Tasker

Jeg har en stor kærlighed for Chanel-tasker og kan virkelig godt lide den historie, der følger med.

Min samling af dem er efterhånden pænt stor, men de fleste af dem er købt længe før, at priserne stak helt af. Det er de klassiske og tidløse modeller, som jeg investerer i, og jeg passer rigtig godt på dem. For mig er det indbegrebet af luksus, og jeg føler, at uanset hvad jeg har på, så eleverer de mit look.

sine-ginsborg-tasker.jpg
Et lille udsnit af Sines samling af Chanel-tasker.

Butikker

Jeg kan godt lide at browse rundt på Vestiare og synes, at man kan gøre nogle fantastiske køb. Det kan man også på de forskellige designeroutlets i Italien, som jeg godt kan anbefale, at man besøger, hvis man tilfældigvis er på ferie i nærheden.

Tendenser

Jeg lader mig ikke diktere af trends, men holder dog øje med dem for at passe mit arbejde – og ja, der er mange, jeg ikke forstår …

sine-ginsborg-kjole.jpg
Fra venstre: By Malene Birger, Missoni og et vintagekøb.

Bedste budgetkøb

Jeg køber ikke rigtig på budget, men køber ofte på udsalg, og så køber jeg til gengæld ting, der lever længe i min garderobe.

WOW-køb

Mit guldur fra Rolex fra 1966 – det er lidt ekstra netop pga. farven. Jeg får altid mange komplimenter for det.

sine-ginsborg-parfumer.jpg
Sines Rolex-ur er købt brugt. Hun havde oprindeligt et meget mindre et i stål, som indgik i handlen for at få det nye. Signetringen er "bestikkelse" fra eksmanden for at gå med til, at deres søn fik hans navn som mellemnavn, da han blev født.

Aldrig uden

Jeg har rigtig mange arvestykker, men også arvetasker, som jeg aldrig vil skille mig af med. Men jeg har også nogle klassiske Louis Vuitton-tasker, som jeg i sin tid har fået i gave af min morfar, som jeg heller aldrig vil skille mig af med.

Sines 3 bedste stiltips

  • Hvis du er i tvivl, så er du ikke i tvivl!
  • Kig dig selv i spejlet, altså sådan rigtigt. Det er ligesom makeup; jeg synes ikke, der er regler for hverken alder eller størrelse, men hav lidt selvkritik.
  • Brug hellere lidt mere på noget, du bliver rigtig glad for. Selvom det var billigt, er det jo dumt at have noget hængende, som man ikke får brugt.

Sine Ginsborg

  • Makeupartist og indehaver af Sine Ginsborg Make-up School.
  • 49 år, bor i Gentofte med sin søn Charlie på 12 år.