Julie Ølgaard

Julie Ølgaard har en atypisk ting stående på sin badeværelseshylde: Den er god til at rense ud

Julie R. Ølgaard gør ikke noget halvt. Hun arbejder hårdt, træner meget og prioriterer også at passe godt på både hud, hår og humør. Det er ifølge skuespilleren nemlig den fineste form for respekt, hun kan vise sig selv.

Min morgenrutine består af… kaffe og kærlighed. Kaffe så jeg vågner, inden jeg skal træne – og al den kærlighed, der får mig til at prøve at give min familie den bedste start på dagen.

At pleje min hud betyder for mig… at respektere mig selv. Jeg presser min krop og derved min hud en del, både i forbindelse med mit arbejde, og fordi jeg træner meget.

Derfor fortjener den også at blive plejet ordentlig, hvilket jeg går meget op i. Både i form af den bedste hudpleje fra IS Clinical og behandlinger som IPL/fraxel-laser og Ultherapy hos N’age. Begge er behandlinger, som jeg virkelig sværger til. Derudover får jeg jævnligt ansigtsbehandlinger hos Clinique Camille.

Jeg lægger makeup, når… jeg skal til fest eller har brug for lidt ekstra. Jeg er dog virkelig dårlig til at få det gjort, men jeg har lovet mig selv at blive bedre til det, for jeg synes, det er mega flot! Jeg har fundet en solcreme fra IS Clinical med lidt farve i, som jeg bruger dagligt. Den giver en naturlig og friskt udseende hud, og det er en god start.

Min makeuprutine er…solcreme med farve fra IS Clinical, Baked Minerals i farven Golden fra Tromborg eller bronzer fra Swae og browfix i brun fra Tromborg. På øjnene mascara fra Maybelline, og hvis den skal have lidt ekstra så en sort streg fra Swae og læbestift, enten en rød fra Tromborg eller Beauty Boss fra Irina the Diva.

Jeg plejer mit hår med… produkter fra Hårklinikken. Jeg bruger deres ekstrakt hver aften og har gjort det i et par år, og det kan tydeligt ses på mit hår, der bare er blevet gennemsundt. Derudover jeg bruger kun deres produkter, uanset om det er shampoo, balsam og leave in-treatment for at sørge for, at min hovedbund er sund og ren.

Hvis jeg kunne sige én ting til mine medsøstre, ville det være… vær dig selv, og prøv ikke at sammenligne dig for meget med andre. Brug i stedet tiden på at finde ind til det, der er helt unikt ved dig, og forstærk det. Nutidens skønhedsideal er hårdt at leve op til og især at være ung i, tænker jeg.

Den bedste duft for mig er… mine børns kinder og hår. Og min nye parfume fra Chloé, som jeg lige har købt efter at have brugt Chanels Mademoiselle i et årti eller mere.

Når jeg skal have smilet frem, lytter jeg til… ”Human” med Rag’n’bone Man. Hvis min hud slår ud, er mit trick at … prøve at skrue ned for slik-indtaget. Det går dog ikke super godt.

Det bedste skønhedstip, jeg nogensinde har fået… fik jeg af Camille fra Clinique Camille, og det var, at jeg altid skal bruge solcreme. Og derudover fugt, fugt, fugt samt en blanding af gode behandlinger og gode produkter.

Det mærkeligste produkt, jeg har på badeværelseshylden, er… natron, som jeg drikker en teske af i et glas vand, hvis jeg lige skal rense lidt ekstra ud, eller hvis jeg har været ekstra hård ved min krop.

Hvis jeg kunne give mit unge jeg et skønhedsråd, ville det være… husk solcreme – ALTID!

Jeg føler mig smukkest, når… jeg er glad og omgivet af folk, som jeg elsker.

Det sted, jeg er i livet netop nu, er…  lige præcis der, hvor jeg skal være.

Julie Ølgaards favoritter:

Glød og beskyttelse

Denne solcreme giver den flotteste og mest naturlige hud og glød – what’s not to like? Extreme Protect spf 40 Tinted, IS Clinical, 820 kr.

Ha_rklinikken_Balancing_Shampoo.jpg

Sundt som aldrig før

Maybelline_mascara_colossal.jpg

 Jeg bruger udelukkende Hårklinikkens produkter, og mit hår har aldrig haft det bedre. Balancing Shampoo, 230 kr. og Daily Conditioner, 330 kr. Fra Hårklinikken.

Det billigste produkt, jeg køber igen og igen

… er Maybellines Collosal Black Mascara, fordi den bare virker og giver flotte tykke og lange vipper. Lærte et trick af Szhirley engang, hvor man skal påføre et lag mascara og så vente i et minut, påføre igen og så gentage, til man er tilfreds. Og det virker nærmest lige meget hvilken mascara man bruger, så lige her har jeg lært, at man godt kan spare lidt, hvis man vil. Collosal Black Mascara, Maybelline, 55 kr.

Vild_Nord_Collagen_Care_150_gr_produkt_billede.jpg

Hverdagsfavorit

Care Collagen, Vild Nord, 550 kr.

youth_intensive2.jpg

Intens fugt

Det her er den bedste, mest fugtgivende ansigtscreme, som jeg har prøvet. Youth Intensive Creme, IS Clinical, 1.890 kr.

Det her insta-billede er smukt for mig, fordi…

julie-oelgaard.jpg

Julie R. Ølgaard

  • Er skuespiller, instruktør og streamingaktuel med den psykologiske thriller ”Englemageren”.
  • Hun er 41 år, gift med Gustav og mor til Cooper, 6, og Roxie, 4.